Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

06.12.2022 00:12

Industrielle gasfjedre fra ACE: Varianter i rustfrit stål udvider anvendelsesområderne

Industrielle gasfjedre er ideelle som praktiske hjælpemidler til at åbne og lukke motorhjelme, låger og klapper. Disse maskinelementer kan fås hos ACE Stoßdämpfer GmbH som industrielle gaskompressions- og gasspændingsfjedre. De understøtter brugerens muskelkraft nemt og pålideligt, og forskellige versioner i rustfrit stål udvider anvendelsesmulighederne yderligere.

Industrielle gasspændingsfjedre og industrielle gaskompressionsfjedre fra ACE fås i rustfri stållegeringer V2A og V4A med typebetegnelserne GZ-15 til GZ-40 og GS-15 til GS-40 med kropsdiametre fra 15 til 40 mm. Desuden tilbydes industrielle gasfjedre i størrelser fra 8 til 12 mm som typerne GS-8 til GS-12 i V4A. Patrick Czeckay, teknisk rådgiver hos ACE med ansvar for industrielle gasfjedre, forklarer grundene hertil: "Vores mindre GS-typer bliver sjældent efterspurgt i rustfrit stål, og når de bliver efterspurgt, kræver vores kunder den mere modstandsdygtige V4A-legering. I forbindelse med industrielle gastrækfjedre er der ingen efterspørgsel efter endnu mindre rustfri ståltyper på grund af deres pladsbesparende design." Den kvalitative forskel mellem de to rustfri ståltyper er, at krom-nikkelstålet i V4A stadig indeholder molybdæn. Til skibsbyggeri, f.eks. når der skal løftes luger, eller for at opnå en reguleret hastighed ved forlængelse af joller, tilbyder virksomheden fra Langenfeld i Rheinland derfor primært typer af V4A rustfrit stål. I modsætning til V2A-legeringen er denne legering mere modstandsdygtig over for korrosion og havvand på grund af dens indhold af molybdæn. Med hensyn til robusthed over for miljøpåvirkninger imponerer alle gasfjedre i rustfrit stål fra ACE med deres pålidelige funktion, attraktive udseende og lange levetid. Tilbehør af høj kvalitet giver kunderne mulighed for selv at montere det i maskiner og anlæg, især fordi forbindelsesdelene også fås i rustfrit stål. På grund af deres skinnende udseende anvendes de ofte i områder med offentlig trafik. Ellers anvendes de, når hygiejnekravene er endnu mere krævende, f.eks. inden for medicinsk teknologi, renrumsteknologi og i fødevareindustrien. Derfor er de som standard fyldt med fødevareolie, som opfylder kravene i FDA 21 CFR 178.3570. Andre anvendelsesområder er bil- og anlægsindustrien samt militær-, miljø- og vandforsyningsteknik.

Industrigasfjedre fra ACE med ventilteknik og komplet service

Den påfaldende gode styrbarhed af disse løsninger fra ACE forklares først og fremmest ved, at industrigasfjedrene kan fyldes individuelt med nitrogen takket være den ventilteknik, der anvendes i alle typer. Ved hjælp af denne teknologi kan kræfterne tilpasses præcist til den pågældende anvendelse ved at dræne eller genopfylde kvælstof på stedet, afhængigt af kundens ønsker med en påfyldningskasse. Specialisterne hos ACE støtter ikke kun kunderne i dette, men står også til enhver tid til rådighed med rådgivning og design via telefon eller direkte hjælp til kundespecifikke løsninger. På den ene side leveres tjenesten online via e-mail eller chat, på den anden side vælger kunderne i stigende grad vejen via gasfjederberegnings- og konfigurationsværktøjer. Dette skyldes også, at den tilsvarende software er intuitiv og visuelt tiltalende og tilbyder et valg af 2D- eller 3D-visninger.


Flere nyheder

Digitalisering og lean management-tilgangen ses som en kærkommen slankekur i mange virksomheder....

Når producenterne tester kørestole, er de af forståelige grunde p&arin...

Når kørestole skal testes, er producenterne af forståelige grunde p&ar...

22.12.2023 01:05

Sikkerhedsstøddæmpere
Nødstopspecialister fejrer premierer i film og tv
Når det drejer sig om industriel dæmpningsteknologi, er ACE et af de første steder, de fleste ingeniører og designere verden over ringer til. Uanset hvilke forespørgsler eksperterne har i disse dage, besvarer ACE dem altid hurtigt, enten online eller gennem personlig kontakt på stedet.

Der er masser af plads til forbedringer i designet af kørestole. Det viser den enakslede Hoss Mob...