Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Om ACE Stoßdämpfer GmbH

Din specialist i industriel dæmpningsteknologi

Siden midten af 2016 har ACE officielt været medlem af Stabilus S.A., en af verdens førende producenter af gasfjedre, elektromekaniske drev og dæmpere.

ACE blev grundlagt i 1963 og introducerede den første justerbare industrielle støddæmper. Mere end 50 år senere er ACE den internationalt anerkendte ekspert inden for industriel dæmpningsteknologi. Virksomhedens portefølje omfatter nu også automationskontrol, bevægelseskontrol, vibrationskontrol og sikkerhedsprodukter.

ACE's erfarne, lokale supportteam er fokuseret på at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde - i hele verden. Virksomhedens produkter er overalt, fra bunden af havet til himlen ovenover, og overalt hvor der er brug for en præcis deceleration eller kraftunderstøttelse eller vibrationsstyring. ACE har hovedkvarter i Langenfeld, Tyskland (marketing og salg) og i Farmington Hills, Michigan (teknik og drift), med 5 filialer og 4 produktionsanlæg verden over samt repræsentationskontorer i 45 lande på alle kontinenter.

ACE er velkendt som den globale leder inden for industriel absorptionsteknologi og har med en stærk tro på lokal support, der er tilgængelig i hele verden, udviklet et distributions- og leveringsnetværk, der er i stand til at konstruere og yde support i alle industrinationer rundt om i verden. Med over 120 lagerførende distributører i over 45 forskellige lande, produktion på tre kontinenter og en forpligtelse til innovation og udvikling er ACE til rådighed for at hjælpe dig, uanset hvor du er.

ACE's internationale team består af fuldt uddannede, velrespekterede lokale distributører, der hver især betjener et lokalsamfund, støttet af ACE's internationale personale af ledende ingeniører og designere, der kan rådgive og tilpasse udstyret til hver enkelt virksomheds specifikke krav. Vores internationale support er forstærket af flersproget personale, store lagre alle steder og evnen til at reagere hurtigt på selv de mest komplekse tekniske spørgsmål. Mere end fyrre års erfaring inden for industriel deceleration og det vellykkede samarbejde med nogle af de mest prestigefyldte ingeniørinstitutioner og universiteter har givet ACE evnen til at udvikle komplekse simuleringsprogrammer, der gang på gang har vist sig at være korrekte på virkelige projekter. Disse funktioner er til rådighed for dig, uanset om du kun har brug for en enkelt lille del eller om du er ved at udvikle en komplet ny produktserie. ACE er her for at hjælpe dig.

ACE - NÅR YDEEVNE BETYDER NOGET

 
 
Ingen resultater fundet.

Industristøddæmpere (MA/ML33 to MA/ML64)

Høj energiabsorption og progressiv justering
Justerbar

Energikapacitet 170 Nm/Cyklus til 6 780 Nm/Cyklus
Slaglængde 23,1 mm til 150 mm

Ju...

Industristøddæmpere (SC33 to SC45)

Stempelrørsdesign for maksimal energiabsorption

Selvkompenserende, stempelrørsteknologi
Energikapacitet 155 Nm/Cykel til 680 Nm/Cykel
Slaglængde 23,1 mm til 48,6...

Industristøddæmpere (MC33-LT to MC64-LT)

Ekstremt lave temperaturer og høje cyklusfrekvenser

Selvkompenserende, brug ved -50 °C til +66 °C
Energikapacitet 170 Nm/Cyklus til 5.650 Nm/Cyklus
Slaglæ...

Industristøddæmpere (MC33-HT to MC64-HT)

Ekstremt varmebestandig med høje cyklusfrekvenser

Selvkompenserende, brug ved 0 °C til 150 °C
Energikapacitet 170 Nm/cyklus til 3.730 Nm/cyklus
Slaglængde...

Industristøddæmpere (MC33-V4A to MC64-V4A)

Optimal korrosionsbeskyttelse

Selvkompenserende, rustfrit stål
Energikapacitet 170 Nm/Cyklus til 3.730 Nm/Cyklus
Slaglængde 23,1 mm til 99,4 mm

Den nyeste...

Industristøddæmpere (MC33 to MC44)

Høj energiabsorption og robust design
Selvkompenserende

Energikapacitet 170 Nm/Cyklus til 5 650 Nm/Cyklus
Slaglængde 23,1 mm til 150 mm

D...

Industristøddæmpere (MAGNUM)

Absorbere efter behov - til alle belastninger

ACE industrielle støddæmpere arbejder hårdt. Deres anvendelse betyder, at bevægelige belastninger bremses jævnt over hele slag...

Industristøddæmpere (CA2 to CA4 + A1 1/2 to A3)

Effektiv stødabsorbering ved tunge belastninger

De tunge industrielle støddæmpere fra ACE er toppen af virksomhedens tilbud inden for dæmpningsteknologi. Denne ACE-kategori...

Miniature strømforsyninger

Tuning til næsten ethvert design

Miniature-støddæmpere fra ACE er gennemprøvede kvalitetsprodukter, der anvendes i millioner af industrielle konstruktioner i hele verden. D...

Industristøddæmpere (MC5 to MC75)

Støddæmpere i miniatureformat, selvkompenserende
Energikapacitet 0,68 Nm/Cyklus til 9 Nm/Cyklus
Slaglængde 4 mm til 10 mm


Ideel til kompakte, effektive konstruktioner: Produ...

Industristøddæmpere

Ekstraordinært høj udholdenhed og med den laveste nulstillingskraft
Selvkompenserende, rullende membranteknologi
Energikapacitet 20 Nm/Cyklus til 136 Nm/Cyklus
Slaglængde 12 mm til 2...

Miniature strømforsyninger (MC150-V4A to MC600-V4A)

Miniature-støddæmpere
MC150-V4A til MC600-V4A

Ekstraordinært høj udholdenhed med korrosionsbeskyttelse i rustfrit stål
Selvkompenserende, rustfri...

En effektiv måde til hurtigt og pålideligt at aflede destruktive energier i automatiserede processer er at bruge små og industrielle støddæmpere. Lineære karakteristiske kurver gør de hydrauliske komponenter overlegne i forhold til andre dæmpningsløsninger, når det drejer sig om at bremse bevægelige masser hurtigt, sikkert og præcist. Nøglen til succesen for særligt højtydende dæmpningselementer i industriel anvendelse er støddæmperingeniørernes knowhow, simuleringsteknikker og årtiers videreudvikling inden for tætnings- og væsketeknologi.
Enhver afbrydelse af produktionen koster tid og penge. Men indkøbere og designere har mange sikkerhedsprodukter til rådighed til at beskytte udstyret. Dette især for at minimere nedetid og øge produktiviteten i håndtering og automatiserede processer. Ud over hydraulisk betjente små og industrielle støddæmpere tilbyder ACE en række billige alternativer. Disse anvendes, når der ikke er behov for præcis standsning. Tre anvendelser illustrerer de små hjælperes brede vifte af anvendelsesmuligheder.
Med sine nye crashabsorbere udvider ACE Stoßdämpfer GmbH fra Langenfeld sin portefølje inden for sikkerhedsprodukter med robuste engangsmateriale-løsninger. De er fremstillet af specielle aluminiums- eller stålrør, der folder sig efter hensigten ved et sammenstød og omdanner den kinetiske energi fra kollisionen til varme. Maskinelementerne beskytter konstruktioner i tilfælde af en ulykke gennem en høj, ensartet energiafledning på 98 procent. Crashdæmperne fra ACE Stoßdämpfer GmbH tilbyder stor langtidsstabilitet i daglig drift samt fremragende beskyttelse i tilfælde af en nødstop. De er også nemme at installere og udskifte efter et styrt.
Christian Kirchbaumer har overtaget stillingen som chef for Global Marketing i Stabilus-koncernens forretningsenhed Industrial. Ud over Stabilus som paraplymærke omfatter denne forretningsenhed også mærkerne ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern og Tech Products. Disse er primært kendt for produkter og tjenesteydelser inden for automatiseringsstyring, vibrations- og bevægelsesstyring samt sikkerhedsprodukter. Stabilus og dets datterselskaber tilbyder industrikunder et unikt udvalg af løsninger inden for komponenter og tjenesteydelser under ét tag. Med utallige løsninger, hvoraf mange er skræddersyede, absorberes stød og vibrationer, slid reduceres og processer optimeres.
Kravene til miljøovervågning i forbindelse med aseptisk behandling i medicinal- og sundhedsindustrien er blevet mere og mere krævende. For at give laboratorierne en ny guldstandard inden for mikrobiologisk aktiv luftovervågning og prøvetagning har det britiske firma Pinpoint Scientific udviklet et innovativt system. For at opnå en overlegen håndtering er ImpactAir-140 nu udstyret med hydrauliske spjæld leveret af ACE Fabreeka UK.