Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Vores nye hjemmeside i Schweiz - på vej ind i en ny æra

Siden begyndelsen af året har Küssnacht am Rigi været det nye centrale sted for vores ca. 160 medarbejdere i Schweiz. For PFISTERER-koncernen, som har været forankret i Schweiz i årtier, markerer dette begyndelsen på en ny æra: I Küssnacht samler vi vores afdelinger, som tidligere var placeret i Malters og Altdorf, i et nyt centralt teknologi- og salgscenter.

Kun højspændingslaboratoriet og serviceafdelingen (uddannelse og montage) vil fortsat blive drevet fra Altdorf. "Med sammenlægningen af de to lokaliteter bygger vi et nyt salgs- og teknologicenter i Küssnacht - en stor investering, som vil øge hele PFISTERER-koncernens konkurrenceevne", siger Eduardo Santana, administrerende direktør for PFISTERER Switzerland AG, og ser fremad med forventning.

De moderne lokaler er fleksibelt indrettet til yderligere vækst og tilbyder et optimalt arbejdsmiljø. Udstyret med et nyt showroom, et teknisk center og et laboratorieområde vil det nye salgs- og teknologicenter være et attraktivt sted for udveksling med kunder og forretningspartnere. "Vi er glade for at indlede en ny æra for PFISTERER i Schweiz. Samtidig er dette også en klar beslutning til fordel for Schweiz som et vigtigt teknologi- og innovationssted", forklarer Eduardo Santana.

Vigtigt innovations-, teknologi- og salgssted

PFISTERER har været solidt forankret i Schweiz i omkring 65 år, og vi er stolte af den udvikling, der begyndte i 1957 med etableringen af vores første udenlandske datterselskab i Malters. I dag spiller det schweiziske sted en vigtig rolle i udviklingen og salget af tilpassede komponenter og systemer til højspændingsluftledninger og jordkabelnet. Vi har til hensigt at fortsætte denne succeshistorie i Küssnacht i de kommende år.

Flere nyheder


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTE...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 -

Pfisterer, en førende leverandør af energiinfrastr...

Energidistribution og energitransmission har været PFISTERERs kernekompetencer i næsten 100 år. S...