Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

16.02.2024 01:02

Siemens Energy certificerer PFISTERERs stikbare forbindelsessystem til miljøvenlig 420 kV Clean Air-applikation


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTERER er med succes blevet certificeret af Siemens Energy til brug i 420 kV Clean Air koblingsanlæg. PFISTERER er den første producent, der er blevet certificeret til denne anvendelse og yder dermed et vigtigt bidrag til miljøvenlig energitransmission.
Clean Air er et miljøvenligt, ikke-forurenende isoleringsmedium som alternativ til den velkendte isoleringsgas svovlhexafluorid (SF6). Clean Air består udelukkende af naturlige bestanddele i den omgivende luft, såsom ilt og kvælstof.
Brugen af Clean Air skal bidrage til at minimere miljøpåvirkningerne fra elektriske koblingsanlæg. PFISTERERs Connex-produktfamilie er den første stikbare forbindelsesteknologi til koblingsudstyr, der er certificeret af Siemens Energy til 420 kV Clean Air-applikationer. Stikkontakten, der udgør grænsefladen til koblingsudstyret, bestod den dielektriske typetest med Clean Air i henhold til IEC 62271-203. Muffens design blev bl.a. testet under øgede trykforhold.
"Hvis elektrisk strøm skal produceres på en miljøvenlig måde, skal transmission og distribution følge trop. Fordi vores teknologi bruges ved grænsefladerne, spiller den en vigtig rolle i dette. Den vellykkede test bekræfter dens pålidelighed for Clean Air, som er et vigtigt skridt i retning af klimavenlig energitransmission", siger Alejandro Escobin, Head of Product Management HV Cable Accessories hos PFISTERER. Key Account Manager, Norbert Fink, tilføjer: "CONNEX-systemets stikbarhed gør det muligt at installere det hurtigt og nemt med et minimalt pladsbehov og maksimal fleksibilitet. Vi er meget glade for, at denne teknologi i fremtiden vil bidrage endnu mere til at forbedre bæredygtigheden."

Flere nyheder

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 -

Pfisterer, en førende leverandør af energiinfrastr...

Energidistribution og energitransmission har været PFISTERERs kernekompetencer i næsten 100 år. S...

Siden begyndelsen af året har Küssnacht am Rigi været det nye centrale sted for vores ca. 160 medarbejdere i Schweiz. For PFISTERER-koncernen, som har været forankret i Schweiz i årtier, markerer dette begyndelsen på en ny æra: I Küssnacht samler vi vores afdelinger, som tidligere var placeret i Malters og Altdorf, i et nyt centralt teknologi- og salgscenter.