Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer giver omfattende donation i naturalier til genopbygning af energiinfrastrukturen i Ukraine

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 -

Pfisterer, en førende leverandør af energiinfrastrukturløsninger, har givet en betydelig produktdonation til Ukraine. Dette initiativ er en del af Pfisterers forpligtelse til at yde hurtig hjælp til genopbygning, reparation og styrkelse af elnettet i Ukraine. Donationen blev muliggjort i samarbejde med Service Desk Ukraine, et initiativ fra Committee on Eastern European Economic Relations, samt Blau-Gelbes Kreuz e.V. og Energy Community Secretariat.

På grund af de omfattende skader på energiinfrastrukturen i mange dele af Ukraine, er mange mennesker i øjeblikket uden elektricitet. Pfisterer vil gerne yde et bidrag med produktdonationen for at støtte genopbygningen og reparationen af elnettet. De leverede produkter omfatter en række gennemprøvede løsninger til kontakt, tilslutning og afgrening af elektriske ledere, som bruges ved de følsomme grænseflader i elnettet og er afgørende for pålidelig transmission og distribution af elektrisk energi.

Hurtig hjælp, hvor der er brug for det
"Vi ved alle, hvor vigtig elektricitet er i vores hverdag. Straks efter at Ukraines elnet blev angrebet, vidste vi, at vi var nødt til at hjælpe," siger Dr. Konstantin Kurfiss, medlem af Pfisterers bestyrelse. "Vi er eksperter i forbindelsesteknologi til elektriske ledere, og vores produkter er kendetegnet ved hurtig montering, brugervenlighed og pålidelighed. Det er præcis, hvad der er brug for i Ukraine i øjeblikket. Vi er meget glade for, at vi med vores donation kan bidrage til at holde elektriciteten kørende lokalt."

Nødhjælpsforsyningerne er i øjeblikket på vej til Ukraine. Samarbejdet med Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. og Energy Community Secretariat var afgørende for implementeringen af denne donation. "Fra idé til implementering var der meget arbejde, der skulle gøres, på trods af et så indlysende match," siger Director Corporate Projects, Santiago Casado. "Vi vil gerne udtrykke vores særlige tak til alle partnerne og projektteamet, som var med til at gøre denne kampagne til en succes." Alina Frolova, tidligere viceforsvarsminister i Ukraine, er glad: "Det er svært at forestille sig en hverdag uden elektricitet. Vi er meget glade for Pfisterers donation, som vil hjælpe mange lokale mennesker. Virksomhedens engagement og passion for at støtte er fantastisk!"

Hurtigt anvendelige løsninger til reparation, idriftsættelse, vedligeholdelse
Pfisterer er specialist i løsninger til kontakt, isolering og tilslutning af elektriske ledere på højspændingsniveauer. Et fokus er på stikbare forbindelser, som muliggør ekstremt hurtig og fleksibel tilslutning og samling af udstyr som kabler, transformere og koblingsanlæg. Energileverandører over hele verden bruger disse teknologier til hurtigt og nemt at reparere eventuelle skader på kabelsystemer.

Flere nyheder


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTE...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.

Energidistribution og energitransmission har været PFISTERERs kernekompetencer i næsten 100 år. S...

Siden begyndelsen af året har Küssnacht am Rigi været det nye centrale sted for vores ca. 160 medarbejdere i Schweiz. For PFISTERER-koncernen, som har været forankret i Schweiz i årtier, markerer dette begyndelsen på en ny æra: I Küssnacht samler vi vores afdelinger, som tidligere var placeret i Malters og Altdorf, i et nyt centralt teknologi- og salgscenter.