Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Klar til 66 kV - Løsninger til moderne havvindmølleparker

Energidistribution og energitransmission har været PFISTERERs kernekompetencer i næsten 100 år. Som eksperter i grænseflader i energinet leverer vi forbindelseskomponenter og nøglefærdige kabelsystemer til alle spændingsniveauer som et komplet system. Vores PLUG-, CONNEX- og SEANEX-stiksystemer samt vores SICON-stikforbindelse forbinder alle systemdele i vindmølleparken pålideligt og hurtigt. Alle systemkomponenter er fremstillet specielt til maritim drift: vejrbestandige, saltvandsbestandige og designet til offshore-miljøet.

Konstruktion af kabelsystemer på offshore-understationer kræver den ultimative disciplin i kabellægning. Meget komplekse kabeltracéer skal installeres i et begrænset rum rundt om mange hjørner og på flere niveauer. Et betydeligt tidspres og opførelsen af andre underafsnit på samme tid komplicerer opgaven yderligere. For at klare denne udfordring kræver det en omhyggelig planlægning og specialister med solid erfaring inden for branchen. PFISTERER har været med fra starten. Vi har nøje fulgt processen fra idéen om et kraftværk på åbent hav til opførelsen af den første havvindmøllepark. PFISTERER har sat branchestandarder, vores projektledelse og vores produkter er i dag state-of-the-art. Med SEANEX op til 72,5 kV og CONNEX til højere spændingsniveauer tilbyder PFISTERER tørre stikbare tilslutningssystemer til alle offshore-krav.

Flere nyheder


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTE...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 -

Pfisterer, en førende leverandør af energiinfrastr...

Siden begyndelsen af året har Küssnacht am Rigi været det nye centrale sted for vores ca. 160 medarbejdere i Schweiz. For PFISTERER-koncernen, som har været forankret i Schweiz i årtier, markerer dette begyndelsen på en ny æra: I Küssnacht samler vi vores afdelinger, som tidligere var placeret i Malters og Altdorf, i et nyt centralt teknologi- og salgscenter.