Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini swing clamps giver høj spændekraft på lille plads

Fri bane ved skift af arbejdsemner

Lille spændeelement med stor effekt: De nye minisvingspændebånd fra HEINRICH KIPP WERK er altid et godt valg, når det drejer sig om hurtig og sikker til- og fraspænding af emner og bekvem håndtering under trange pladsforhold. Disse praktiske hjælpere fås i forskellige størrelser og varianter.

Med spændekræfter på 180 N til 3,5 kN er de også ideelle til fastspænding af større emner. Minisvingspænderne fra KIPP er velegnede til en lang række anvendelser inden for maskin-, værktøjs- og inventarkonstruktion. De har den store fordel, at spændearmen kan drejes ud af arbejdsområdet, når der skiftes emne.

Det betyder, at arbejdsemnet nemt kan fjernes eller indsættes ovenfra. Svingspænderne kan installeres på ingen tid: Spændeanordningen skrues blot fast på arbejdsbordet eller fiksturet ved hjælp af basen, og trykspindlen justeres fleksibelt til den respektive arbejdsemnehøjde. Afhængigt af installationssituationen kan der anvendes varianter med en venstre- eller højresvingende spændearm.

For særlig høj korrosionsbeskyttelse fås en forniklet version ud over en poleret version. Et omfattende udvalg af størrelser og varianter tilbyder altid kunderne den optimale løsning til deres specifikke anvendelse - som basisversion, med et excentrisk håndtag eller med en låsefunktion.

Sidstnævnte sikrer en konstant spændekraft og indikerer, at spændepositionen er nået med et tydeligt klik. "Med deres kompakte størrelse, høje spændekraft og store udvalg af varianter sætter vores minisvingspændere nye standarder med hensyn til præcision og komfort," forklarer Andreas Völkle, produktchef for spændeteknik hos KIPP. "Vores mål er at tilbyde vores kunder den optimale løsning til enhver spændeopgave."

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum