Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

Nye krydsgreb med lukket grebskontur fra KIPP

Når hygiejnen er i centrum

HEINRICH KIPP WERK har udviklet en ny serie krydsgreb med en fremspringende stålbøsning specielt til brug under øgede hygiejnekrav. Der findes fem varianter - fra antibakteriel til detekterbar - som er meget nemme at rengøre takket være deres lukkede håndtagskontur med en glat overflade. Den fremspringende stålbøsning giver en optimal kontaktflade og er takket være sit indvendige gevinddesign særligt velegnet til krydsstiftforbindelser.

Hvis du er på udkig efter robuste og brugervenlige håndtag, er krydshåndtagene fra KIPP det rigtige valg. Gevindet på disse alsidige produkter er lavet af robuste materialer som stål eller rustfrit stål, mens håndtagene er lavet af plast. Med hensyn til funktionalitet er krydsgrebene i overensstemmelse med DIN 6335. Den nye krydsgrebsserie med fremspringende stålbøsning er baseret på denne standard med sit hygiejneoptimerede, attraktive design og dækker en bred vifte af applikationer med i alt fem produktvarianter. Ud over en standardversion fås antibakterielle, højtemperaturbestandige og visuelt og metaldetekterbare specifikationer.

Standardversionen er lavet af forstærket termoplast, mens metaldelene valgfrit er lavet af stål (blåpassiveret) eller 1.4305 rustfrit stål. Det antibakterielle krydsgreb er ikke kun meget effektivt mod et stort antal skadelige mikroorganismer som bakterier eller svampe, men også mod multiresistente bakterier som MRSA.

Den højtemperaturbestandige version bruger en speciel højtemperaturplast, der overholder de internationale standarder og retningslinjer for fødevare- og drikkevandssikkerhed FDA, EU10/2011, NSF og KTW. Gevindbøsningen eller gevindbolten er lavet af rust- og syrebestandigt rustfrit stål af høj kvalitet 1.4404. Det betyder, at krydsgrebene ikke kun er egnede til kontakt med fødevarer og drikkevand, men også er permanent modstandsdygtige over for varmt vand og hydrolyse, hvilket gør dem ideelle til brug i bl.a. dampsterilisering. Højtemperaturplasten kan bruges pålideligt i kontakt med varm luft ved kontinuerlige temperaturer på maks. 160 °C og kortvarigt op til maks. 250 °C.

De detekterbare krydsgreb blev også designet til fødevareindustrien for at forhindre større fejl i tilfælde af potentiel kontaminering i produktionsprocessen. Der findes en visuelt detekterbar version i ultramarinblå (RAL 5002) og en version lavet af en speciel metaldetekterbar plast. Hvis disse betjeningsdele kommer ind i processen helt eller i fragmenter, kan de nemt og hurtigt detekteres og skubbes ud med det blotte øje, automatisk med specielle kamerasystemer eller med metaldetekteringssystemer.

I standardversionen fås krydshåndtagene med håndtagsdiametre fra 25 til 63 mm og gevindstørrelser fra M5 til M16. Alle andre varianter fås med en håndtagsdiameter på 25 til 50 mm og gevindstørrelser fra M5 til M10. Ud over krydsgreb tilbyder HEINRICH KIPP også brugerne et stort udvalg af stjernegreb, T-greb og paddehattegreb fremstillet af forskellige robuste materialer og med forskellige specifikationer.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Fast uden refleksion