Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.03.2024 01:03

Anuga FoodTec 2024: Processikkerhed med detekterbare kontrolpaneler fra KIPP

Så kun det, der skal være indeni, er indeni

De visuelt eller metaldetekterbare standard- og driftsdele fra HEINRICH KIPP WERK understøtter de komplekse sikkerhedskoncepter i fødevareindustrien. Selv de mindste fragmenter af disse komponenter kan hurtigt og pålideligt detekteres og skubbes ud af processen - hvilket forhindrer større fejl og fejlpartier. På Anuga FoodTec 2024 i Köln vil KIPP demonstrere, hvordan dette fungerer i praksis ved hjælp af en metaldetektor fra Bizerba, Balingen.

De visuelt detekterbare betjeningselementer fra KIPP er farvet ultramarinblå (svarende til RAL5002). Baggrunden: Farven blå er ret atypisk i fødevaresektoren, så disse produkter let kan identificeres, når de kommer i kontakt med fødevarer. Desuden opfylder kontrolpanelerne de øgede hygiejnekrav. "Vores detekterbare betjeningspaneler opfylder alle relevante standarder og er derfor ideelle til kontakt med fødevarer," forklarer Samuel Rasch, produktchef hos KIPP. "Vi har også lagt stor vægt på geometrier, der er optimeret til rengøring - et eksempel på dette er vores krydshåndtag med en lukket håndtagskontur og glat overflade."

De metaldetekterbare betjeningselementer fra KIPP-porteføljen går et skridt videre. Deres komponenter kan detekteres ved hjælp af induktionsteknologi. Hvis fragmenter eller komplette komponenter kommer ind i processen, kan specielle detektionssystemer pålideligt udvælge fremmedlegemerne - selv hvis de er usynlige for det blotte øje. Fragmenter på op til 0,027 cm³ (størrelse ca. 3x3x3 mm) kan detekteres og skubbes ud, så store produktionsmængder ikke behøver at blive bortskaffet.

Alle detekterbare driftsdele fra KIPP er fremstillet af glasfiberforstærket termoplast, der er i overensstemmelse med EU10/2011 og FDA, mens indsatserne er fremstillet af 1.4404 rustfrit stål. Den maksimale driftstemperatur er 120 °C. Der fås bue-, vinge-, stjerne- og krydshåndtag samt riflede knopper og spændehåndtag.

Besøg HEINRICH KIPP fra 19. - 22. marts 2024 på Anuga FoodTec i Köln i hal 8.1, stand A090.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum
Fast uden refleksion