Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP præsenterer nye snaplåse med forsænket greb

Sikkerhed møder design

Hvad er fladt, sort og ergonomisk? En snaplås, der kan integreres harmonisk i (næsten) enhver dør, klap eller motorhjelm, og som er nem at betjene. HEINRICH KIPP WERK har for nylig føjet to nye serier til planforsænket montering til sin snaplåsportefølje, som tilbyder netop disse egenskaber. For yderligere sikkerhed fås en aflåselig version.

"Takket være deres enkle funktionalitet er vores nye snaplåse velegnede til alle anvendelser, hvor døre, klapper eller motorhjelme skal lukkes hurtigt og sikkert," forklarer Stefan Frick, produktchef hos KIPP. "Brugeren skal blot trykke den pågældende enhed i bund - snapfunktionen garanterer derefter en sikker låsning." Derudover er produkterne af slidstærk ABS-plast nemme at montere og er særligt pladsbesparende takket være deres planforsænkede montering og flade form med forsænket greb. Hvis anvendelsen kræver adgangskontrol, kan der bruges en aflåselig version.

Snaplåsene er et ideelt valg overalt, hvor konventionelle låsemekanismer kan åbne igen utilsigtet på grund af pludselige bevægelser, stød eller vibrationer - f.eks. på åbent hav eller ved brat acceleration og opbremsning af en ambulance. De praktiske låseelementer anvendes bl.a. inden for bilindustrien, medicoteknik, maskinteknik, autocamper- og campingvognsbranchen og møbelindustrien.

To nye produktfamilier
De to nye produktfamilier supplerer nu KIPP's omfattende portefølje af låseteknologi. Snaplåsene i K2010-serien fås i seks forskellige størrelser til dørbladstykkelser fra 1,2 til 2,2 mm. K2011-serien består af to størrelser til dørbladstykkelser på henholdsvis 0,9 til 1,2 mm og 1,3 til 1,6 mm. En aflåselig version giver ekstra sikkerhed. "Det siger sig selv, at alle vores låse er fremstillet i den sædvanlige KIPP-kvalitet," understreger Stefan Frick. "De er også tilgængelige fra lager med det samme og i større mængder. Vi arbejder allerede på de næste innovative produkter, som vi successivt vil udvide vores portefølje af fastgørelsesteknologi med."

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum
Fast uden refleksion