Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP præsenterer videotutorials (ikke kun) til kaffepausen

Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format

Til en espresso med KIPP: Det er et nyt tilbud fra specialisterne i opspændingsteknik, standard- og driftsdele fra Sulz am Necker. Grundlæggende information og innovationer præsenteres kort og præcist i en behagelig atmosfære, for eksempel over en varm drik i en morgenmadspause. På et til to minutter kommer de underholdende #kippresso-videoer ind til kernen af specialviden på en sympatisk og kreativ måde, så indholdet huskes i lang tid.

"Det er innovationstid hos KIPP!" Sådan begynder en aktuel forklaringsvideo om en sidespænder, som nu føjes til porteføljen af opspændingsteknologi. Hvornår har jeg brug for den? Når emnet er for stort til skruestikken - tjek. Særlige funktioner? Den specielt affasede spændeblok forhindrer emnet i at glide - tjek. Hvordan fungerer den? Sideklemmen overfører ikke kun kraften i emnets retning, men også nedad på maskinbordet - tjek. På mindre end et minut er brugeren i gang.

Ideen til #kippresso kom fra KIPP's marketingafdeling. Julia Kurz og Andre Jerke er de ansvarlige. De støttes af teknologipresentator Patrick Staack. Staack er meget fortrolig med produktporteføljen, og som uddannet maskiningeniør er han i stand til at omsætte de tekniske finesser til spændende tekst. Sammen opsporer teamet interessante emner og kondenserer indholdet i et tidsinterval, der svarer til at hælde en kop espresso fra en fuldautomatisk maskine.

Patrick Staack optræder selv med jævne mellemrum i kaffekøkkenet eller direkte ved arbejdsbordet og bringer følgerne ajour med den nyeste teknologi og innovationer fra HEINRICH KIPP WERK. Nyhedsvideoerne vises tirsdag eftermiddag og #kippresso-tutorials torsdag eftermiddag på https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Når hygiejnen er i centrum
Fast uden refleksion