Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Hurtigspændebånd til optisk måleteknik fra KIPP

Fast uden refleksion

HEINRICH KIPP WERK har tilføjet to nye varianter med sort overflade til sit omfattende sortiment af hurtig- og kraftklemmer. De er specielt designet til brug inden for optisk metrologi, hvor de hjælper med at holde emnerne på plads under fotometriske målinger.

Den matsorte overflade på de nye hurtigspændere forhindrer refleksioner under optisk måling og fotografering og kompenserer for eksterne lyspåvirkninger, der kan føre til refleksioner under måleprocessen. Spændeelementerne er fremstillet af poleret stål og åbnes og lukkes med et håndtag af sort, oliebestandig plast. Hurtigspænderne kan bruges i et vandret (K2067) eller lodret (K2066) design. Begge versioner fås i tre størrelser hver og har en vandret base og en justerbar trykspindel.

HEINRICH KIPP WERK tilbyder et bredt udvalg af hurtig- og kraftspændere, herunder trykstangspændere, pneumatiske spændere og vippespændere samt egenudviklede hurtigspændere. Sidstnævnte er kendetegnet ved deres ergonomiske og brugervenlige håndtagsform samt deres holdbarhed. Takket være deres specielle overflade er produkterne korrosionsbestandige og særligt stabile takket være den koniske spændearm med U-profil. De innovative hurtigspændere fås også med en sikkerhedslås. Det sikrer, at håndtaget først kan betjenes, når låsen er frigjort.

Ud over hurtigspændere og kraftspændere tilbyder KIPP også brugerne et bredt udvalg af tilbehør. Porteføljen omfatter stik med skruetilslutning, justerbare klemmestykker til hurtigspændere med kraftsensor, monteringsbeslag, plasthåndtag og beskyttelseshætter, adapterblokke og -plader samt klemmeskiver til trykspindler.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum