Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Hæv din standard med Mastercycler® X40

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektive, men også mere avancerede: Vores nye produkt tilbyder dokumenteret pålidelighed, og termocycleren af høj kvalitet er nu tilgængelig for alle laboratorier. Oplev Mastercycler X40 og alle dens fordele, der vil hæve dit arbejde til en ny standard.
Reproducerbar nukleinsyreamplifikation og pålidelig temperaturhomogenitet er et must for vores Mastercycler X40 PCR cycler. Kombineret med den intuitive touch-screen brugergrænseflade og den ergonomiske enhåndsbetjening hæver den nye Mastercycler X40 din standard inden for PCR. Du er velkommen til at bruge 0,1 mL, 0,2 mL rør eller rørstrimler og enhver type 96-brønds PCR-plade, SafeLid beskytter dine prøver sikkert mod fordampning. Gradienten med 12 kolonner letter optimeringen af forskellige temperaturtrin i din PCR-protokol. Når du overfører protokoller fra langsommere cycler-modeller til Mastercycler X40, kan du drage fordel af den praktiske programoverførselsfunktion, der automatisk tilpasser rampehastighederne, så de matcher din velafprøvede PCR-protokol med nøjagtig samme køretid.

Til den digitale fremtid i dit laboratorium Mastercycler X40 kan tilsluttes direkte til vores VisioNize® Lab Suite til overvågning, revisionsspor og dokumentation.

Til opfyldelse af bæredygtighedsmål Mastercycler X40 leveres i en ren papkasse med minimale støvbeskyttende plastposer og en reduceret kort manual. Det lille fodaftryk og den lave vægt reducerer CO2-fodaftrykket fra forsendelsen, og det lave energiforbrug bidrager til den daglige reduktion af CO2-udledningen. Det rene og moderne design er centreret om en intuitiv og behagelig brugeroplevelse.

Flere nyheder

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...

Da forskning og udvikling er en tidskrævende branche, er der et konstant behov for tidsbesparende...