Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf forbedrer overvågningen og analysen af bioprocesser med lanceringen af BioNsight cloud-software

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forstå, hvilke kritiske procesparametre der påvirker cellevækst, produktudbytte og kritiske kvalitetsegenskaber, eller kort sagt at udvikle succesfulde processer hurtigt. Bioprocesdata fra forskellige proceskørsler, genereret af en lang række inline-sensorer og eksterne analysatorer, er som individuelle brikker i et puslespil. Eppendorf lancerer BioNsight cloud, en ny cloud-baseret softwareløsning til overvågning og analyse af bioprocesser.
Den gør det lettere at konsolidere og analysere bioprocesdata på ét centralt sted, hvilket hjælper med at løse dette puslespil og få indsigt i data.

BioNsight cloud er fuldt integreret i Eppendorfs software til styring af bioprocesser, DASware® control 6. Dette muliggør automatisk dataoverførsel fra DASware control 6 til skyen i realtid.


Det er også muligt at uploade offline-data fra eksterne analyseenheder, data fra historiske kørsler og procesdata fra bioprocesstyringer fra andre virksomheder. analysere og bygge videre på data: Data kan kontekstualiseres for at få endnu dybere indsigt:
Data fra forskellige kørsler kan nemt synkroniseres og sammenlignes, hvilket gør det lettere at identificere mønstre på tværs af kørsler og skalaer, hvilket fremskynder udviklingsprocessen og sikrer ensartet kvalitet og procesydelse.

Fjernovervågning: BioNsight cloud muliggør fjernovervågning af bioprocesser, der styres af DASware control 6 bioprocesstyringssoftware.

Det betyder, at brugerne altid ved, hvordan deres bioproceskørsler klarer sig, og kan træffe de rigtige beslutninger hurtigere, mens processen stadig kører. Forenkle dataadgang og samarbejde: Bioprocesdataene i BioNsight cloud kan tilgås overalt og af alle, som ejeren har givet tilladelse til. BioNsight cloud er udviklet med fokus på de højeste datasikkerhedsstandarder.

Den er hostet og bygget på Microsoft® Azure-teknologi og giver brugeren sikkerhed for, at dataene er godt beskyttet, men stadig tilgængelige. Jill Perez, forsker hos Solugen, USA, evaluerede produktet under dets udvikling og forklarer dets fordele:
"BioNsight clouds evne til at gemme data fra hver fermenteringskørsel har vist sig at være uvurderlig, hvilket gør det nemt at sammenligne alle bioreaktordata. Online-funktionaliteten gør det muligt at se kørsler i realtid, selv på mobile enheder. Derudover forenkler graffunktionen visualiseringen af data, hvilket gør sammenligningen mellem tidligere og nuværende kørsler ubesværet."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Flere nyheder

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...

Laboratorier er afhængige af den høje ydeevne og pålidelighed af de plader, de bruger i deres hig...