Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye, moderne 96-kanals væskehåndteringssystem:

epMotion® 96 Flex.

For at kategorisere enheden direkte: Den nye epMotion® 96 Flex placerer sig mellem manuelt holdte elektroniske pipetter og fuldautomatiske pipetteringssystemer. Den leverer derfor betydeligt forbedret effektivitet og muliggør øget gennemløb sammenlignet med manuel pipettering. Den er også et omkostningseffektivt alternativ til fuldautomatiske væskehåndteringssystemer, samtidig med at den optager mindre plads på laboratoriebænken. Takket være den kompakte størrelse og de fornuftigt placerede betjeningselementer kan enheden også bruges i sterile arbejdsborde uden problemer.

Dispenseringshovederne på epMotion® 96 Flex kan udskiftes hurtigt og uden brug af værktøj, hvilket muliggør ubesværet tilpasning til forskellige volumenområder. Der findes to dispenseringshoveder til dette system ved lanceringen, som dækker volumenområderne mellem 0,5 og 300 μL og 5 og 1000 μL.

epMotion® 96 Flex har et touch-display med intuitiv betjeningssoftware, som sikrer brugervenlig og præcis håndtering.

Kalibreret i henhold til den nye ISO 23783-2-standard giver epMotion® 96 Flex fremragende pipetteringsnøjagtighed og -præcision.

ud over brugen i manuelle arbejdsgange fungerer dette system som en værdifuld tilføjelse til store automatiserede systemer. I en "feeder"-rolle kan det bruges til at forberede plader til yderligere automatiseret behandling.

Den alsidige epMotion® 96 Flex supplerer både manuelle og automatiserede arbejdsgange og passer problemfrit ind i en bred vifte af applikationer, fra molekylærbiologi til cellekultur.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...

Laboratorier er afhængige af den høje ydeevne og pålidelighed af de plader, de bruger i deres hig...