Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Alsidige rørformede håndtag i aluminium og rustfrit stål fra KIPP

Monteringsvenlige multitalenter

HEINRICH KIPP WERK har udvidet sin omfattende portefølje af rørhåndtag med nye modeller i aluminium og rustfrit stål. De innovative greb opfylder behovene i en lang række brancher og er kendetegnet ved deres alsidighed, ergonomi og meget gode pris/ydelsesforhold. Anvendelsesområdet for de robuste holdeelementer spænder fra møbelindustrien til medicinsk udstyr. Deres stabilitet prædestinerer også håndtagene til brug på værktøj, sportsudstyr og transportudstyr.

De nye rørformede håndtag fra KIPP ligger ikke kun godt i hånden, men er også ekstremt holdbare takket være deres robusthed og stabilitet. Håndtagsrørene er fremstillet af enten aluminium eller rustfrit stål. Endestykkerne er lavet af forstærket plast og fås som standard i syv farver. Derudover er det også muligt at få specialtilpassede farver. Håndtagsrøret fås i tre versioner: i naturfarvet eller sort anodiseret aluminium samt i poleret rustfrit stål.

Det specielle design af håndtagsbenene, som er udstyret med fire klemmestativer i området omkring rørbeholderen, sikrer fleksibilitet. Disse skrabes af, når forbindelsesrøret presses ind, og sikrer dermed en præcis pasform. Håndtagets længde kan nemt tilpasses på denne måde. Som ekstra beskyttelse mod vridning tilbyder KIPP sine kunder muligheden for at lime håndtagsbenet og håndtagsrøret sammen.

Håndtagene monteres også hurtigt og nemt med to selvskærende skruer. Disse danner deres eget gevind, når de skrues ind i præfabrikerede huller på bagsiden af endestykkerne. Dermed er der ikke behov for gevindindsatser, hvilket reducerer produktionsomkostningerne og bidrager til grebenes gode pris/ydelsesforhold.

Med en udvendig diameter på 30 mm ligger grebsrøret godt i hånden på brugeren. Som standard fås holdeelementerne med en centerafstand på op til 1000 mm. Ud over standardmålene fås også alle individuelle længder, og der sikres en bæreevne på mindst 1000 N.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format