Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

Stjernehåndtag og kuglelåsestifter med sikkerhedsfunktion fra KIPP

Sikkerhed under kontrol

HEINRICH KIPP WERK udvider sin portefølje med nye stjernegreb og kuglelåsebolte med sikkerhedsfunktion. Takket være den integrerede låsemekanisme, som forhindrer utilsigtet frigørelse af håndtag og bolte, forbedrer de innovative nyudviklinger sikkerheden og funktionaliteten i en lang række applikationer.

De nye stjernegreb med sikkerhedsfunktion fra KIPP er en optimal løsning overalt, hvor ændringer i fastspændingsstedet på grund af utilsigtet åbning eller lukning skal forhindres, og hvor der samtidig er behov for greb og brugervenlighed. Anvendelsesmulighederne er tilsvarende mangfoldige og spænder fra maskinteknik og måleteknik til sports- og rehabiliteringsudstyr.

Stjernegrebet kan drejes frit i udgangstilstanden og har ingen forbindelse til spændepunktet. Først når der trykkes på håndtaget, går fortandingen i indgreb, og fastspændingen kan løsnes eller strammes via en gevindbøsning eller gevindbolt - valgfrit af stål eller rustfrit stål. Nulstillingen sker umiddelbart efter, at stjernegrebet er sluppet, via en robust fjeder i rustfrit stål. Denne sikkerhedsfunktion forhindrer, at indstillede positioner justeres utilsigtet.

Ergonomisk design og materialer af høj kvalitet
Stjernegrebenes ergonomiske design er baseret på DIN 6336 og sikrer komfortabel håndtering. Ved at tage hensyn til håndens naturlige position sikres komfortabel betjening, selv over længere tid. Derudover giver designkonceptet mulighed for ubesværet greb og drejning, hvilket resulterer i øget produktivitet og præcision.


Takket være brugen af slidstærke og holdbare materialer er stjernehåndtagene ideelt egnet til de høje krav i industrielle miljøer, hvor de leverer pålidelig ydeevne på lang sigt. Håndtagene fås i forskellige størrelser med enten indvendigt eller udvendigt gevind M4 til M10 i farverne rød eller sort. Et låsesymbol på toppen af stjernehåndtagene angiver produkternes særlige mekanisme.


Kuglelåsebolte med trykcylinderlås
De nye låsbare kuglelåsebolte er en videreudvikling af konventionelle kuglelåsebolte og fås med håndtag i rustfrit stål, plasthåndtag eller T-håndtag i plast efter behov. Ved at åbne trykcylinderlåsen med en nøgle kan de to kugler låses op, og de dele, der skal forbindes, kan adskilles. Hvis låsen skubbes ind manuelt, låser kuglerne forbindelsen sikkert. Oplåsning kan kun ske ved hjælp af en nøgle.


Denne låsemekanisme gør det muligt at fastgøre kuglelåsebolten i låst position og dermed forhindre uautoriseret fjernelse eller manipulation af den. Udstyret med denne funktionalitet er bolten velegnet til brug i områder, hvor sikkerhed og kontrol har høj prioritet, f.eks. i industrien, byggeriet eller logistikken.

Besøg os på Motek i Stuttgart fra 10. - 13. oktober 2023 i hal 3, stand 3520.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format