Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Automatisering af Takara Bios kemikalier på Eppendorfs automatiserede pipetteringssystemer for markant højere effektivitet

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.

Målet med dette partnerskab er i fællesskab at udvikle innovative løsninger til automatisering af Takara Bios kemiske processer på Eppendorfs epMotion®-automatiseringsplatforme.



"Integrationen af Takara Bios innovative kemiløsninger med Eppendorfs avancerede automatiseringssystemer vil øge effektiviteten og pålideligheden af forskellige laboratorieprocesser betydeligt, hvilket i sidste ende vil fremskynde videnskabelige opdagelser og forbedre de samlede forskningsresultater," siger Yuiko Matsumoto, produktchef hos Takara Bio USA, Inc. Josef Lott.



Josef Lott, produktchef hos Eppendorf, tilføjer: "Ved at automatisere Takara Bios kemi på Eppendorfs platforme får forskerne forenklede arbejdsgange, reduceret tid og øget reproducerbarhed, hvilket resulterer i forbedret eksperimentel nøjagtighed og produktivitet."



Som en del af dette samarbejde er begge virksomheder glade for at kunne meddele, at en applikationsnote, der beskriver Takara Bios In-Fusion® Snap Assembly-kloningsteknologi på Eppendorfs epMotion 5075, nu er tilgængelig på Eppendorfs og Takara Bios hjemmesider. En anden protokol, der bruger Takara Bios SMARTer® stranded total RNA-seq kit på Eppendorf epMotion 5075, er allerede under udvikling.



Disse protokoller tjener som udgangspunkt for implementeringen af automatiserede arbejdsgange og giver forskere mulighed for at udnytte den kombinerede ekspertise hos Takara Bio og Eppendorf i deres daglige laboratoriearbejde.



Partnerskabet repræsenterer en forpligtelse til at drive innovation inden for life science-forskning ved at levere omfattende løsninger, der opfylder forskernes skiftende behov. Ved at udnytte begge virksomheders unikke styrker og teknologier sigter dette samarbejde mod at give forskere avancerede værktøjer til en lang række applikationer, herunder genomik, proteomik og cellebiologi.



Både Takara Bio og Eppendorf er begejstrede for dette samarbejdes potentiale til at automatisere nøgleapplikationer i laboratorier over hele verden. Ved at kombinere deres styrker er de to virksomheder godt positioneret til at give forskere løsninger, der er nemme at implementere, og som vil drive videnskabelige fremskridt og muliggøre banebrydende opdagelser.



Om Takara Bio
Takara Bio er forpligtet til at forebygge sygdomme og forbedre livskvaliteten for alle ved hjælp af bioteknologi.

Takara Bio Inc. er en global leder inden for bioteknologisk forskning og udvikling, der leverer en bred vifte af life science-forskningsløsninger, fra GMP-enzymer og reagenser til celle- og genterapi. Takara Bio Inc. er udvikler af RetroNectin-reagenser, en global standard for genterapi-protokoller.

Takara Bio USA, Inc. er et helejet datterselskab af Takara Bio Inc, som fremstiller og distribuerer kits, reagenser og instrumenter til biovidenskab, herunder NGS, PCR, genoverførsel, genomredigering, stamcelleforskning, nukleinsyre- og proteinoprensning og automatiseret prøveforberedelse.

Læs mere på www.takarabio.com


Om Eppendorf
Eppendorf er en førende biovidenskabelig virksomhed, der udvikler og markedsfører udstyr til væskehåndtering, prøvehåndtering og cellehåndtering, forbrugsvarer og serviceydelser til brug i laboratorier over hele verden. Produktporteføljen er opdelt i fire kerneforretningsområder: Liquid Handling, Consumables, Separation & Instrumentation og Bioprocess and Workflow Solutions. Den omfatter pipetter, pipettespidser, centrifuger, mixere og køleskabe til ultra-lave temperaturer. Derudover tilbyder Eppendorf en bred vifte af forbrugsstoffer af høj kvalitet.

Eppendorfs produkter bruges i akademiske og industrielle forskningslaboratorier, f.eks. i virksomheder inden for medicinal-, biotek-, kemi- og fødevareindustrien. De bruges også i laboratorier, der udfører kliniske eller miljømæssige analyser, i retsmedicinske laboratorier og i industrielle laboratorier, hvor der udføres procesanalyser, produktion og kvalitetssikring.

Eppendorf har eksisteret siden 1945, har hovedkontor i Hamborg, Tyskland, og beskæftiger omkring 5.000 mennesker på verdensplan. Virksomheden har datterselskaber i 33 lande og er repræsenteret af distributører på alle kontinenter og på alle vigtige markeder.

Læs mere på www.eppendorf.de

Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...

Da forskning og udvikling er en tidskrævende branche, er der et konstant behov for tidsbesparende...