Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP udvider porteføljen af pneumatisk nulpunktsspændingsteknologi

Tre nye fastspændingsmoduler i KIPP UNILOCK-serien

HEINRICH KIPP WERK udvider sit KIPP UNILOCK-sortiment yderligere inden for pneumatisk nulpunktsspændingsteknologi. Med tre nye fastspændingsmoduler tilbyder KIPP nu brugerne endnu flere muligheder for hurtig og præcis fastspænding og referencering af fixturer og arbejdsemner på bearbejdningscentre. De nye spændeelementer er bl.a. velegnede til spændesituationer med smalle stikdimensioner, til automatiserede spændeanordninger og til applikationer inden for robotteknologi.

Uanset om det er paller, skruestik, fiksturer eller emner - den pneumatiske nulpunktsspændeteknologi fra KIPP UNILOCK-serien gør det muligt for brugeren at skifte på få sekunder med et defineret nulpunkt og en gentagelsesnøjagtighed på mindre end 0,005 mm. KIPP har for nylig tilføjet yderligere tre fastspændingsmoduler til sin omfattende KIPP UNILOCK-portefølje. Det giver kunden mulighed for at tilpasse sin fastspændingsteknologi endnu bedre og mere fleksibelt til den pågældende fastspændingssituation og dermed forbedre sin produktivitet.

KIPP UNILOCK ASM 99 fastspændingsmodul til smalle stingdimensioner
ASM 99 fastspændingsmodulet er et overflademonteret fastspændingsmodul og er optimalt egnet til smalle stingdimensioner. Modulets højde er 56 mm, alternativt er det muligt at forsænke fastspændingsmodulet helt i en opspændingsplade eller i maskinbordet. den "åbne" slædeposition kan overvåges via en integreret sensor. Det øger arbejdssikkerheden, da det sikrer, at emner eller fiksturer er fastspændt, før bearbejdningsprocessen begynder.


KIPPUNILOCK Automationsspændemodul ESA 138
Automationsspændemodulet ESA 138 er specielt udviklet til automatiserede spændeanordninger. Her opfylder det alle krav til processikkerhed takket være integrerede overvågningsfunktioner for spændeslidsernes position "åben" eller "lukket" på spændemodulet samt fire fjernbetjente støtteflader med luftsystemstyring. Med supportkontrollen kan fastspændingspallens position kontrolleres, og det kan sikres, at fixturen er korrekt positioneret, før produktionsprocessen begynder. En nyttig funktion er den integrerede smudsskraber i spændemodulet, som forhindrer, at der aflejres snavs på modulets overflade.


KIPPUNILOCK spændemodul EGM 110-75 med pallekobling:
Spændemodulet EGM 110-75 med pallekobling fås specielt til robotautomatisering og kan bruges til at udskifte spændepaller automatisk. Pallekoblingen fungerer som grænseflade mellem fastspændingspallen og fastspændingsmodulet. via den integrerede forespørgselsfunktion kan spændeslidens position "åben" eller "lukket" kontrolleres, og det kan sikres, at spændemodulet og pallekoblingen er i den rigtige position. Spændemodulet er også velegnet til installation med smalle stingmål direkte på maskinbordet eller i fixturer. Derudover gør pallekoblingens kompakte design i kombination med EGM 110-75-spændemodulet det muligt at lægge paller ekstremt tæt på maskinbordet.

Nyt i KIPP UNILOCK-porteføljen er også kompensations- og svalehale-spændebolte. Begge er velegnede til fastspænding og positionering af emner og fixturer. De kompenserende spændebolte giver mulighed for at kompensere for et mål på ± 1 mm i en eller alle retninger. Svalehale-spændebolten fastgøres uden gevind med svalehalen i en kort spændekant på emnet.

Besøg os fra den 18. - 23. september på EMO 2023 i Hannover i hal 3, stand I30.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format