Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

Hydrauliske spændeelementer er nye i KIPP-porteføljen:

Den rigtige hydrauliske fastspændingsteknologi til enhver fastspændingsopgave

HEINRICH KIPP WERK udvider sin produktportefølje inden for spændeteknik med et stort udvalg af hydrauliske spændeelementer. Med i alt syv produktfamilier kan en bred vifte af spændeopgaver dækkes fleksibelt - fra enkle spændeanordninger til fuldautomatiske applikationer.

Ud over mekaniske og pneumatiske spændeelementer tilbyder HEINRICH KIPP WERK nu også sine kunder et omfattende sortiment af hydraulisk spændeteknik. De syv produktgrupper støtteelementer, nedtræksspændebånd, drejehåndtagsspændebånd, håndtagsspændebånd, blokcylindre, skruecylindre og svingspændebånd dækker støtte- og spændefunktionerne i en lang række hydrauliske spændeanvendelser. KIPP's hydrauliske spændeelementer er den foretrukne teknologi, når der skal genereres og overføres store kræfter ved hjælp af små spændeelementer.

Informationsudvekslingen mellem maskinen og spændeelementet sikrer en god styrbarhed af spændeanordningen, hvilket bl.a. gør det muligt at indstille tidsoptimeret hydraulisk spænding af en lang række forskellige emner og emnegrupper. Derudover drager brugeren ikke kun fordel af spændeelementernes høje sikkerhedsstandarder, men også af en betydelig reduktion i tilspændings- og fraspændingstider.

Afhængigt af om elementerne skal bruges i automatiserede eller ikke-automatiserede spændeanordninger, tilbyder KIPP sine kunder enkelt- eller dobbeltvirkende spændeelementer. Mens returtiden ikke kan defineres for førstnævnte, er dette muligt for de dobbeltvirkende spændeelementer, hvilket prædestinerer dem til brug i automatiserede processer.


Syv løsninger til en bred vifte af spændeopgaver
Med i alt syv produktfamilier dækker KIPP pålideligt alle opgaver i den hydrauliske spændeproces: 1.

Hydrauliske støtteelementer forhindrer vibrationer og afbøjninger på emnet under emnebearbejdningen. 2. Hydrauliske nedtræksspændere til sidebearbejdning
hydrauliske pull-down-spændere til lateral overførsel af spændekraft til emnet. 3. På grund af deres kompakte design er
hydrauliske drejearmspændere meget velegnede til spændeanordninger med begrænset plads. 4. Hydrauliske
drejearmspændere bruges, når emnet skal fjernes frit opad, når spændeanordningen ikke er fastspændt. 5. Hydrauliske
blokcylindre kan bruges som skubbe- og trækcylindre og er prædestinerede til spændeopgaver, der kræver korte lineære slag med store kræfter. 6.
Hydrauliske skruecylindre kan installeres direkte i en spændeanordning og bruges som skubbe- og trækcylindre. 7. Hydrauliske svingspændere er designet til spændeopgaver, hvor der er plads
hydrauliske svingspændere er designet til spændefiksturer, hvor spændepunkterne skal være frie under af- og påmontering.


Besøg os fra 18. - 23. september på EMO 2023 i Hannover i hal 3, stand I30.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum