Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Snaplåse i rustfrit stål - nyt i KIPP-porteføljen

Sikker låsning til alle miljøer

Modstandsdygtig over for fugt, syre og havvand: De nye snaplåse i rustfrit stål med håndtag fra HEINRICH KIPP WERK er velegnede til en lang række anvendelser indendørs og udendørs. De formfuldendte låseelementer kan integreres i døre, klapper eller låger. De imponerer ikke kun med deres elegante, reducerede design, men også med deres enkle og sikre håndtering. Til applikationer, der kræver fjernbetjening, fås en variant med Bowden-kabelforbindelse.

HEINRICH KIPP WERK har tilføjet to produktfamilier af A4 rustfrit stål til sit sortiment af snaplåse med håndtag. Det særligt korrosionsbestandige materiale prædestinerer de to nye serier K1850 og K1851 ikke kun til indendørs brug, men også til en lang række udendørs anvendelser. De formfuldendte låseelementer kan f.eks. bruges i bilindustrien, medicoteknik, maskinteknik, båd- og skibsbygning, mobilhomes og campingvogne, luft- og rumfart og møbelindustrien.

Snaplåsene i rustfrit stål er udstyret med et udtrækkeligt håndtag, så de kan monteres i døre, klapper eller motorhjelme, hvor deres snapfunktion garanterer både hurtig og sikker låsning. Brugeren aktiverer låsefunktionen ved blot at klemme til. I områder med højere sikkerhedskrav kan der anvendes en aflåselig version.

Snaplåsene i rustfrit stål fås i to forskellige størrelser til dørbladstykkelser fra 2 til 12 mm og fra 12 til 22 mm, valgfrit med en poleret eller mat overflade. Modellerne i K1851-serien er desuden udstyret med en Bowden-kabeltilslutning. Denne variant viser sit værd overalt, hvor utilgængelige installationsrum gør betjeningen vanskelig, eller hvor ergonomiske og sikkerhedsmæssige aspekter kræver betjening på afstand. Bowdenkablet (K1646) er ikke inkluderet i leveringsomfanget og skal bestilles separat.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format