Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Nye håndhjul i aluminium fra KIPP

Ergonomisk i grebet, sikker i processen

De nye aluminiumshåndhjul fra HEINRICH KIPP WERK overbeviser ikke kun visuelt, men også med hensyn til ergonomi og driftssikkerhed. Takket være deres innovative design er betjeningselementerne særligt brugervenlige og passer næsten problemfrit ind i produktionsprocessen. Brugeren kan vælge mellem seks versioner i forskellige størrelser og to farvevarianter.

HEINRICH KIPP WERK har føjet en serie særligt lette håndhjul af aluminium til sit sortiment, som kombinerer funktion og design perfekt. Betjeningselementerne er primært designet til brug i maskin- og anlægsindustrien til at foretage justeringer og indstillinger manuelt, f.eks. på beslag, værktøjsmaskiner eller gearmotorer. Derudover kan håndhjulet bruges til at flytte enkelte maskindele i nødstilfælde.

Aluminiumshåndhjulene fås som eger- eller skivehåndhjul, enten uden håndsving eller med et drejeligt eller foldbart cylinderhåndtag. Sidstnævnte giver brugeren en optimeret fornemmelse og et meget godt greb på grund af sin koniske form og en cylindrisk skulder. Når cylinderhåndtaget er foldet sammen, forsvinder det helt ind i håndhjulet. Det reducerer forstyrrende konturer i processen og minimerer samtidig risikoen for skader. Andre fordele ved håndhjulene er deres lave indbygningshøjde i versionerne uden og med nedfældeligt håndtag, den lave vægt på grund af materialet og den lave tolerance i radial og aksial udløb på mindre end 0,4 mm.

Til fastgørelse af håndhjulene fås der kraft- og tvangslukkende varianter
- med kilenot
- med kilenot og pasfeder. med kilenot
- med kilenot og krydsboring eller
- med kilenot, kilenot og krydsboring
. Et sort navdæksel forbedrer tolerancen for rundløb og aksial afrunding. Et sort navdæksel forbedrer udseendet og reducerer indtrængen af snavs.

Alle modeller har en holdbar pulverlakering og fås i enten sort eller sølv. Egerhåndhjulene fås i diametre på 125 mm og 160 mm, skivehåndhjulene fås fra 80 mm til 125 mm.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format