Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Bæredygtigt lederskab: Første elektroniske pipette med ACT-mærke

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-mærket af My Green Lab®. Det gør Xplorer til den første elektroniske pipette på markedet, der er blevet tildelt ACT-mærket. Eppendorf bekræfter dermed sit engagement i at fremme miljøbevidste købsbeslutninger i laboratorier verden over.

ACT-mærket, som står for Accountability, Consistency, Transparency, giver laboratorier en klar indikation af producenternes bæredygtige praksis. Certificeringen er baseret på vurderinger af fremstillingsprocesser, energi- og vandforbrug, emballage og bortskaffelse.


Xplorer-pipetterne er fremstillet på et Eppendorf-produktionsanlæg, der kører på 100 % grøn elektricitet og har et robust miljøstyringssystem, der er dokumenteret ved ISO 14001-certificering.


Pipetterne er fremstillet af holdbart hus- og stempelmateriale af høj kvalitet. Det genopladelige batteri med lavt energiforbrug sikrer en lang levetid og reduceret miljøpåvirkning i mange år fremover


Emballagen til Xplorer er lavet af næsten 90 % genanvendt og genanvendeligt materiale, som selvfølgelig stadig beskytter den elektroniske pipette under transport, men minimerer miljøpåvirkningen.

Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Da forskning og udvikling er en tidskrævende branche, er der et konstant behov for tidsbesparende...