Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Succesfuldt samarbejde mellem PFISTERER og Lebenshilfe i Gussenstadt

PFISTERER, en førende global teknologivirksomhed inden for energiinfrastrukturløsninger, og Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., glæder sig over det vellykkede samarbejde på Gussenstadt-stedet.

Løsninger til den globale energiomstilling

PFISTERER-fabrikken i Gussenstadt er specialiseret i metalforarbejdning og spiller en nøglerolle i udviklingen og produktionen af løsninger, der muliggør elektrisk netværk i forbindelse med den globale energiomstilling. Som en del af dette partnerskab påtager de dedikerede medarbejdere fra Lebenshilfe sig vigtigt montage- og produktionsarbejde. Dette omfatter aktiviteter som fræsning af små gevind og indsættelse af trykfjedre til skrueforbindelser og tilslutningsterminaler til transformatorer.

Siden starten af partnerskabet for to et halvt år siden har Lebenshilfe Göppingen e. V. samlet imponerende 4 millioner dele til PFISTERER. Denne milepæl understreger ikke kun samarbejdets effektivitet og kvalitet, men også den vigtige rolle, som socialt ansvar og inklusion spiller i arbejdsmiljøet.

Succesfuldt samarbejde med socialt ansvar

"Samarbejdet med Lebenshilfe i Gussenstadt er ikke kun et succesfuldt forretningspartnerskab for os, men også en klar forpligtelse til socialt ansvar og inklusion. Vi er stolte af de milepæle, vi har nået, og ser frem til at fortsætte denne positive succeshistorie," siger Hermann Schuller, Site and Production Manager for PFISTERER-koncernens fabrik i Gussenstadt. "For os er samarbejdet med PFISTERER en mulighed for at skabe karrieremuligheder og samtidig en chance for at bidrage aktivt til fremtidens energiforsyning. Det er vi stolte af", tilføjer Madeleine May, viceværkstedschef hos Lebenshilfe Göppingen.

Partnerskabet mellem PFISTERER og Lebenshilfe Göppingen e. V. viser, hvordan økonomisk succes og socialt engagement kan kombineres på harmonisk vis. PFISTERER er fortsat engageret i inkluderende arbejdsmiljøer og bæredygtige partnerskaber.

Flere nyheder

Pfisterer er repræsenteret ved CIGRE's session i Paris.

fra 25.0...

Winterbach, Tyskland - juli 2024.

Med PLUG MARINE tilbyder PFISTERER et DNV-GL-certificer...


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTE...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.