Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

02.08.2024 02:08

PLUG MARINE højstrømsplug-in-system fra PFISTERER får DNV-GL-certificering

Winterbach, Tyskland - juli 2024.

Med PLUG MARINE tilbyder PFISTERER et DNV-GL-certificeret højstrømsstik-system til elektrisk tilslutning af strømkomponenter, energilagringssystemer, transformatorer, omformere og endda skibsfremdrivningssystemer. De robuste stik har i årevis bevist deres værd i seriebrug i tog og vindmøller.

Certificeringen bekræfter nu også deres egnethed til brug på skibe og andre offshore-installationer. PLUG er et robust enpolet forbindelsessystem fra PFISTERER til sikker overførsel af høje strømme. Effektspektret spænder fra 400 til 1.250 ampere ved 1,8 til 3,6 kV DC og AC. Systemet har i årtier bevist sit værd i talrige jernbaneapplikationer såsom højhastigheds- og langdistancetog samt regionaltog. Det bruges også i serieproduktion i vindmøller med en effekt på op til 15 MW - fra energiproduktionspunktet til transformertilslutningen. DNV-GL-certificering bekræfter nu også dens egnethed til skibe, offshore-platforme og flydende vindmøller. PLUG MARINE opfylder alle krav til dielektrisk styrke, vibrationsstabilitet, brandmodstand og korrosionsbeskyttelse. Den er også kendetegnet ved sin lave vægt, kompakthed og enkle installation.


Takket være det robuste design er der garanti for vedligeholdelsesfri drift. Sikker og hurtig installation af elektriske skibskomponenter Det robuste PLUG MARINE-plug-in-system er et ideelt stikbart alternativ til fast ledningsføring af elektriske komponenter på skibe - især til data med højere ydeevne. Disse omfatter elektriske motorer og turbiner samt tilslutninger til generatorer, koblingsudstyr, transformatorer og batterisystemer. PLUG MARINE er designet til aluminiums- og kobberkabler med og uden feltafskærmning samt forskellige ledertværsnit og fås i lige og vinklede versioner. Muligheden for at formontere de elektriske systemer forenkler og fremskynder installationen samt vedligeholdelse og reparation på stedet. Samtidig giver PLUG-plug-in-systemet berøringssikker beskyttelse af medarbejdere om bord på et skib eller en platform og en vindmølle under drift.

"DNV-GL-certificeringen af PLUG MARINE bekræfter vores kvalitetsindsats og er forudsætningen for den udbredte brug af systemet i offshoresektoren," forklarer Dr. Thomas Schilla, Business Development Manager hos PFISTERER. "Det har også for længst bevist sin effektivitet:


Systemet er blevet brugt til søs i flere år i forbindelsesløsninger til mobile strømforsyninger til klimatiserede skibscontainere samt i højtydende POD-skibsfremdriftssystemer." Brug i alternative energisystemer og jævnstrømsdistribution Marineindustrien har sat sig for at reducere CO2-udledningen på en bæredygtig måde. Til det formål arbejder den på ambitiøse projekter inden for mange områder. "Vi er overbeviste om, at PLUG-stiksystemet kan yde et vigtigt bidrag til modulære, skalerbare koncepter som en del af innovative kabelsystemer til AC- eller DC-netværk og strømkomponenter. Vi er også glade for at kunne videregive vores erfaringer fra vind- og jernbanesektoren," siger Dr. Thomas Schilla.

Flere nyheder

Pfisterer er repræsenteret ved CIGRE's session i Paris.

fra 25.0...

PFISTERER, en førende global teknologivirksomhed inden for energiinfrastrukturløsninger, og Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., glæder sig over det vellykkede samarbejde på Gussenstadt-stedet.


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det stikbare forbindelsessystem CONNEX fra PFISTE...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshore-platformen DolWin kappa blev ins...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnetoperatøren TenneT har be...

Karl-Heinz Pfisterer bliver æresformand for SE's bestyrelse.