Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

Positioneringsbøsninger med statussensor fra KIPP

Alle positioner under kontrol

HEINRICH KIPP WERK har udvidet sin portefølje med en ny serie af intelligente positionerings- og lokaliseringsbøsninger med tilstandssensor. De muliggør central positionskontrol af låse- og kuglelåsestifter i produktionsprocessen. Bøsningerne fås valgfrit komplet med integreret sensor eller kan alternativt udstyres af brugeren med kommercielt tilgængelige induktive sensortyper.

Med en ny serie af intelligente positionerings- og lokaliseringsbøsninger understøtter KIPP brugeren i at gøre sine processer endnu mere gennemsigtige og sikre. Bøsningerne med integreret statussensor muliggør en aktiveringsafhængig processtyring. Derudover kan det sikres, at betjenings- eller låseelementet er i den ønskede position, f.eks. ved justering af formatet på pakkemaskiner eller på monteringsfiksturer i den klassiske maskinkonstruktion.

Bøsningerne danner et monteringspunkt for låse- og kuglelåsestifter, hvor de kan låse sikkert og præcist. Som standard er der monteret en induktiv sensor i positionerings- og låsebøsningerne, som kan justeres variabelt via en spændemøtrik. Det gør det muligt at registrere elektronisk, om en bolt er i fatningen eller ej. Ved brug af flere fatninger kan det bestemmes, i hvilken betjenings- eller låseelementet er placeret.

Sensorerne har et to meter langt, treleddet PVC-kabel, der overfører de signaler, som sensoren behandler, til maskinstyringen. Det giver brugeren mulighed for at kontrollere boltens position fra et centralt sted. Dette er især vigtigt for procesrelevante sekvenser. Her kan man f.eks. via styringen af de enkelte arbejdstrin specificere, at en bearbejdningscyklus først starter, når alle bolte er i den rigtige position.

Den nye serie omfatter positioneringsbøsninger af stål eller rustfrit stål, lokaliseringsbøsninger af rustfrit stål samt lokaliseringsbøsninger af rustfrit stål til kuglelåsebolte med drejeaktivering. Hver variant fås enten komplet med en statussensor eller som en version, som kunden selv kan montere. Sidstnævnte har en spændemøtrik til montering af en almindelig induktiv sensor med en diameter på 3 mm.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format