Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

Detekterbare kontrolpaneler fra KIPP:

Problemløser for fødevareindustrien

HEINRICH KIPP WERK har udvidet sit sortiment med nye detekterbare kontrolpaneler. Der er både visuelle og metaldetekterbare produkter til rådighed. De er udviklet til fødevareindustrien og er med til at forhindre større fejl i tilfælde af potentiel forurening i produktionsprocessen.

Synligt detekterbare kontrolpaneler er farvet ultramarinblå (svarende til RAL5002). Baggrunden: Farven blå er ret utypisk i fødevaresektoren, så disse produkter kan let identificeres, når de kommer i kontakt med fødevarer. Desuden opfylder betjeningsdelene øgede hygiejnekrav - f.eks. kan tværgrebet meget let rengøres takket være den lukkede grebskontur med glat overflade.

De metaldetekterbare betjeningsdele går et skridt videre. Deres komponenter kan detekteres ved hjælp af induktionsteknologi. Det er nyttigt, hvis et betjeningspanel - helt eller i brudstykker - ved et uheld kommer ind i produktionsprocessen. I dette tilfælde kan specielle detektionssystemer pålideligt udvælge de fremmede genstande, selv om de er usynlige for det blotte øje. Fragmenter på op til 0,027 cm³ (størrelse ca. 3x3x3 mm) kan detekteres og skubbes ud, så der ikke skal bortskaffes store produktionsmængder.

Alle detekterbare betjeningsdele fra KIPP er fremstillet af glasfiberforstærket termoplast i overensstemmelse med EU10/2011- og FDA-kravene; indsatserne er fremstillet af rustfrit stål 1.4404. Den maksimale driftstemperatur er 120 °C. Der fås bue-, fløj-, stjerne- og krydsgreb samt knopper og spændehåndtag.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format