Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Holistisk IoT-løsning til styring af IoT-enheder og laboratorier

Da forskning og udvikling er en tidskrævende branche, er der et konstant behov for tidsbesparende digitale løsninger og værktøjer. I dag bruger de fleste laboratorier en håndfuld digitale værktøjer, der hjælper med at sikre datatransparens og nem replikering. Derudover kan digitale værktøjer være meget praktiske løsninger, der sparer laboratoriecheferne for den tid, de ellers ville bruge på manuelle administrative opgaver. Men med flere tilgængelige værktøjer er der altid en kamp for at sikre, at data nemt kan overføres fra et værktøj til et andet og bruges på den mest effektive måde.

For at løse dette problem og sikre den bedste brugeroplevelse for laboratoriemedlemmer har Eppendorf - en førende life science-virksomhed, der udvikler og sælger instrumenter, forbrugsvarer og tjenester til laboratorier over hele verden - indgået et samarbejde med Clustermarket - den verdensledende planlægningsplatform for laboratorier - for at tilbyde en problemfri integration mellem Clustermarket-udstyrsplanlæggeren og Eppendorfs VisioNize® Lab Suite. Integrationen kombinerer software- og hardwarekomponenter fra Eppendorf med Clustermarkets operativsystem og giver forskerne adgang til en holistisk IoT-løsning til udstyrs- og laboratorieadministration.

Vi mener, at digitale værktøjer vil få stor betydning for innovation ved at øge kvaliteten og reproducerbarheden af eksperimenter og forbedre adgangen til det nødvendige udstyr. Det er vigtigt, at de digitale værktøjer er sat op på den rigtige måde og giver smarte integrationer, så brugere og data kan flyde barrierefrit mellem forskellige systemer. Partnerskabet med Eppendorf er en vigtig milepæl, da det forbinder to kraftfulde værktøjer og kombinerer udstyrsstyring og realtidsparametre på en smart måde," siger Tobias Wingbermuehle, CCO og medstifter af Clustermarket.

Hos Eppendorf er vi glade for dette partnerskab med Clustermarket, da det er i tråd med vores tro på åbne digitale økosystemer og vigtigheden af problemfri integration mellem digitale værktøjer for at give den bedste brugeroplevelse. Med adgang nær realtid til nøjagtige data om udstyr kombineret med avanceret udstyrsstyring får laboratorier mulighed for at træffe mere velinformerede beslutninger og strømline deres laboratorieaktiviteter som aldrig før. " tilføjede Lynn Philip, produktchef hos Eppendorf.

Integrationen mellem de to softwareløsninger udnytter live-instrumentinformation og gør det muligt at fjernovervåge laboratorieinstrumenter med en leverandøruafhængig løsning, der er forbundet med Clustermarket-udstyrsreservationssoftwaren. Integrationen giver laboratoriemedlemmer en holistisk IoT-enheds- og laboratorieadministrationsløsning, hvor forskere har adgang til en lang række funktioner såsom fjernovervågning og udstyrsplanlægning.

Flere nyheder

Laboratorier er afhængige af den høje ydeevne og pålidelighed af de plader, de bruger i deres hig...

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...