Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Fokus på medarbejdernes velbefindende

KIPP Group er certificeret som en familiebevidst arbejdsgiver

KIPP Group har gennemført revisionen af berufundfamilie og har modtaget certifikatet af samme navn. Virksomhedskoncernen dokumenterer dermed sine bestræbelser på at give alle medarbejdere omfattende tilbud om at forene arbejds- og familieliv.

For at opnå certifikatet undersøgte den udøvende berufundfamilie Service GmbH de eksisterende foranstaltninger og tilbud, hvormed KIPP-koncernen allerede tilbyder sine mere end 950 medarbejdere mulighed for at finde en stabil balance mellem arbejds- og familieliv. Det drejer sig f.eks. om fleksible arbejdstidsmodeller og flextidskonti også i produktionen, regler for mobilt arbejde, et virksomhedens sundhedsstyringssystem, tilbud om medarbejderudvikling, fritid til topsport og sociale forpligtelser og sidst, men ikke mindst, en subsidieret kantine.

KIPPGroup med fokus på familien fra starten
Certifikatet betragtes som et kvalitetsstempel for en virksomheds politik for forenelighed. Som en koncern bestående af seks virksomheder har integration af familien altid været en integreret del af KIPP Groups virksomhedskultur og værdier. Fordelene er indlysende: en høj grad af attraktivitet som arbejdsgiver og en øget trivsel blandt medarbejderne, som bringer deres kreativitet og fulde potentiale med sig på arbejdspladsen.

Revisionen omfatter også en specifikation af fremtidige foranstaltninger til udvidelse og udbygning af det eksisterende tilbud. Disse omfatter bl.a. arbejdstidskonti, øget udbygning af IT med henblik på mobilt arbejde og digitalisering af mange processer samt kommunikative foranstaltninger til at udbrede og styrke virksomhedskulturen. Spektret strækker sig endda til sommerferielejre og andre tilbud til medarbejdernes børn.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format