Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Yderligere længder og diametre

KIPP tilbyder nye buegreb

HEINRICH KIPP WERK udvider sit sortiment af U-håndtag: modellerne "Aluminium rund" og "Rustfrit stål rund" fås nu også i yderligere diametre og længder. Tilbehøret suppleres med endekapper i de matchende materialer.

KIPP tilbyder fremover også runde aluminiumsbuehåndtag (K0201) i diametrene 8, 12, 16 og 20 mm. Modellerne med en diameter på 10 mm fås også i nye længder. KIPP har også matchende endekapper i sortimentet - disse fås ligesom selve buegrebene i overfladerne "naturanodiseret" og "sortanodiseret".

En ny produktfamilie (K1793) erstatter det tidligere sortiment af runde bøjlehåndtag i rustfrit stål. Den er kendetegnet ved et bredt udvalg af diametre (5, 8, 10, 12 og 16 mm) og mange forskellige længder. Disse produkter er fremstillet af materialet rustfrit stål 1.4404 (A4); med hensyn til overfladebehandling kan kunderne vælge mellem glidpoleret og matblæst. Her kan endekapper også bestilles separat - de fås også i blankpoleret.

HEINRICH KIPP WERK tilbyder et bredt sortiment af U-håndtag og er dermed en af de førende leverandører i Tyskland. Fastholdelseselementerne bruges til at åbne og lukke dæksler, beklædninger og hætter. De anvendes inden for maskin-, anlægs-, værktøjs- og forankringskonstruktion eller i IT-sektoren på serverracks og rackskabe. Men U-håndtag er også nødvendige til brug på møbler - f.eks. på døre og skuffer i skabe - og inden for rehabilitering og medicoteknik. For at dække et bredt spektrum af krav tilbyder KIPP firkantede, runde og ovale modeller samt buede håndtag i stål, rustfrit stål, aluminium og plast. Særlige anodiseringsprocesser og overfladebehandlinger sikrer en bedre overfladebeskyttelse - KIPP-greb er således også beskyttet mod korrosion og er derfor særligt holdbare. Produktionen i virksomhedens eget produktionsanlæg foregår på en meget fleksibel bukkecelle med en 6-akse-robot og sikrer ikke kun den højeste kvalitet, men også fleksibilitet: Bøjede specialgreb kan på forespørgsel også leveres i små serier.

Flere nyheder

Fri bane ved skift af arbejdsemner
Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format