Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.01.2022 00:01

KIPP præsenterer låsebolte til brug i hygiejnisk krævende anvendelsesområder

HEINRICH KIPP WERK har udviklet en låsestift, der opfylder de øgede hygiejnekrav. Dens konstruktion i henhold til retningslinjerne for hygiejnisk design forhindrer, at snavspartikler sætter sig fast og forenkler rengøringsprocesserne. Dette gør låsestiften ideel til konstruktion af maskiner og anlæg, der anvendes i industrier som f.eks. fødevareindustrien, medicinalindustrien og medicoteknikken.

Låsestifter muliggør hurtig justering af bevægelige maskinkomponenter. Normalt trækkes en stiften ud af sin modpart ved hjælp af dens trækknop eller ring for sikkert at flytte og låse maskindele i en ønsket position. KIPP præsenterer nu en designkomponent i hygiejnisk design til anvendelsesområder, hvor rengøringsvenlighed spiller en vigtig rolle. Den nye låseskrue, der er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet 1.4404, har en konisk krave, så skruepunktet kan tætnes hygiejnisk med de tilhørende tætningsskiver og skiver. Strukturkomponentens overflade med en ruhedsdybde på Ra < 0,8 µm forhindrer, at snavspartikler kan sætte sig fast. Desuden er låseskruen egnet til CIP/SIP-rengøringsprocesser.

Den nye låseskrue i hygiejnisk design af FDA-kompatible materialer er modstandsdygtig over for polære og upolære medier samt aromatiske stoffer. Den fås i udgaver med eller uden låsegrube og med hærdet eller uhærdet låsestift. Låsestiften fås med stiftdiametre på 6 og 8 mm og med indskruet gevind i størrelserne M10 og M12 med almindelig og fint gevind. Akseltætningen kan fås som ekstraudstyr i 70 EPDM 291 (sort) eller 75 Fluoroprene® XP 41 (blå). En matchende hygiejnisk USIT® K1491-tætning og skive af samme grundmaterialer er inkluderet i leveringsomfanget og kan også fås som tilbehør, hvis det ønskes.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum