Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historie begynder den 15.10.1964 i en dobbeltgarage hos Günter Blase i Köln-Mühlheim. I de første tyve år arbejder igus® som underleverandør til teknisk vanskelige kunststofdele. I 1983 begynder Frank Blase at koncentrere sig om egne produkter - E-Kædesystemer® og glidelejer - samt opbygning af egen salgsorganisation. Fra 1985 til 2014 vokser igus® fra 40 til over 2150 igus®-medarbejdere, fordelt over hele verden. Også i fremtiden investerer vi i ekspansion. Mulighederne er der - takket være moderne materialer!

Spindelløfteborde

Vedligeholdelsesfri igus® spindelenheder i forskellige materialer og akselkombinationer. Det rette modul til enhver anvendelse.

Kunststofglidelejer

Polymerglidelejer fra igus® betyder skridtet fra plastbøsninger til det afprøvede og gennemtestede, og derfor beregnelige og hurtigt tilgængelige maskinelementer.

Kunststofbøsninger

Polymerglidelejer fra igus® betyder skridtet fra plastbøsninger til det afprøvede og gennemtestede, og derfor beregnelige og hurtigt tilgængelige maskinelement.

Selvsmørende glidelejer

I modsætning til de velkendte systemer med recirkulerende kuglelejer bevæger drylin® linearglidelejer sig på glidepuder. drylin® linearlejesystemer er designet til tør drift. Dine anvendelser er herve...

Trapezgevind spindler

Trapez-spindelenheder fra igus®: Tørkørende, uden smøring, bestandige over for snavs, vedligeholdelsesfri, uovertrufne driftsegenskaber, korrosionsbestandige, støjsvage, med anvendelse op til 90 °C ma...

Lineærglidelejer

drylin® R linearlejerne er baseret på ekstremt slidstærke polymerer, specielt udviklet til linearteknologi. Dimensionerne er kompatible med standardkuglelejer.

Stålejer

På grund af deres sfæriske design er igubal® stålejer ideelle til at kompensere for fejljusteringer, vipning og bøjning af akslen.

Axialvuggelejer

Særlige egenskaber ved aksiallejerne omfatter nem montering, kompensation for justeringsfejl, kompensation af kantbelastning, ekstra god glideevne og slidstyrke samt mulighed for at installere på begr...

Lineærteknik

Ud over vedligeholdelsesfriheden omfatter hovedkendetegnene ved drylin® linearteknologi robusthed og bestandighed over for snavs, vand, kemikalier, varme og stød.

Flangehuse

drylin® R flangelejeblokke fås som linearlejer med runde eller kvadratiske flanger. Linearlejerne er baseret på ekstremt slidstærke polymerer, specielt udviklet til linearteknologi. Dimensionerne er k...

Robotledninger

chainflex® robotkabler eller vridningskabler fås i forskellige design, f.eks. styrekabler eller strømkabler.

Trapezgevindmøtrikker

Der er ingen beskrivelse for dette produkt på Dansk . Læs beskrivelsen på engelsk eller kontakt virksomheden.