Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historie begynder den 15.10.1964 i en dobbeltgarage hos Günter Blase i Köln-Mühlheim. I de første tyve år arbejder igus® som underleverandør til teknisk vanskelige kunststofdele. I 1983 begynder Frank Blase at koncentrere sig om egne produkter - E-Kædesystemer® og glidelejer - samt opbygning af egen salgsorganisation. Fra 1985 til 2014 vokser igus® fra 40 til over 2150 igus®-medarbejdere, fordelt over hele verden. Også i fremtiden investerer vi i ekspansion. Mulighederne er der - takket være moderne materialer!

Kabelrender

E-KædeSystemer eller -kabelføringer er afgjort navlestrenge til moderne maskiner. De tager sig af forsyning af energi, data og signaler og er derfor i konstant bevægelse.

Skærmet kabel

Der er ingen beskrivelse for dette produkt på Dansk . Læs beskrivelsen på engelsk eller kontakt virksomheden.

Kabelkanaler

E-KædeSystemer er navlestrengen til moderne maskiner. De tager sig af forsyning af energi, data og signaler og er derfor i konstant bevægelse.

Kabelbånd

De fleste anvendelser kan bruge vores standard sortiment af C-profiler i monteringsbeslaget og pladsbesparende "chainfix"-klemmer, eller de kan sørge for en enkel trækaflastning med trækaflastningspla...

Specialkabler

igus® specialkabler er oliebestandige, UV-resistente og brandhæmmende. Den udvendige kappe er TPE-baseret.

Lasttraverser

"Ledhovedholdere og akselblokke fra igus®: stive og bevægelige ledhovedstøtter, akselblokke i forskellige udformninger og i forskellige materialer. "

Kuglelejer

xiros® polymerkugleleje er rillede kuglelejer med en enkelt række baseret på DIN 625. Smøre- og vedligeholdelsesfri kuglelejer, der består af fire komponenter: den yderste ring, den inderste ring, kug...

Glidelejebøsninger

iglidur® glidelejebøsninger er vedligeholdelsesfri, RoHS-kompatible, smørefri, slidbestandige og elektrisk ledende.

Lejebøsninger

Generelle egenskaber ved iglidur® lejebøsningerne er, at de er: vedligeholdelsesfri, smørefri, korrosionsbestandig, høj bestandighed over for snavs, høj målenøjagtighed, mv.

Vuggelejer

igubal® sfæriske lejer kan bruges alle steder, hvor de selvjusterende lejer tilbyder konstruktionsmæssige fordele eller hjælper med at forenkle monteringen.

Lysbølgeleder

chainflex® fiberoptiske kabler er gradient fiberoptiske kabler til krævende brugssituationer med PUR-yderkappe, der er bestandig over for olie og UV.