Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historie begynder den 15.10.1964 i en dobbeltgarage hos Günter Blase i Köln-Mühlheim. I de første tyve år arbejder igus® som underleverandør til teknisk vanskelige kunststofdele. I 1983 begynder Frank Blase at koncentrere sig om egne produkter - E-Kædesystemer® og glidelejer - samt opbygning af egen salgsorganisation. Fra 1985 til 2014 vokser igus® fra 40 til over 2150 igus®-medarbejdere, fordelt over hele verden. Også i fremtiden investerer vi i ekspansion. Mulighederne er der - takket være moderne materialer!

Huslejer

drylin® R linearlejerne er baseret på ekstremt slidstærke polymerer, specielt udviklet til linearteknologi. Dimensionerne er kompatible med standardkuglelejer.

Glidelejer (iglidur®)

iglidur® glidelejer er vedligeholdelsesfri, RoHS-kompatible, smørefri, slidbestandige og elektrisk ledende.

Styrekabler

chainflex® styrekabler er kabler til medium krævende anvendelser. De yderst fleksible kabler er brandhæmmende og er beskyttet af en udvendig PVC-kappe.

Aksiallejer

Selvjusterende sfæriske igubal® aksiallejer er enheder, som er yderst nemme at montere, og som kan bidrage til at kompensere for justeringsfejl og til at undgå kantbelastninger.

Ledhoveder

igubal® ledhovedlejer absorberer store belastninger ved normale omgivelsestemperaturer, de har fremragende dæmpningsegenskaber og en vægt på kun en femtedel af konventionelle lejehuse af metal.

Gaffelhoveder

igubal® gaffelled er massive plast-gaffelled lavet af igumid G i henhold til DIN 71752 og kan kombineres med ledhovedlejer i installationsstørrelse E som modstykke.

Linearføringer (DryLin®)

DryLin ® | Glidning i stedet for rulning

DryLin ® er en serie af vedligeholdelsesfrie, smørefri lineære glidelejer, der består af fire hovedproduktlinjer. De vigt...

Datakabel

De mindste bøjningsradiusser, op til 30 millioner cyklusser testet i E-Kæder, forskellige kappematerialer, forskellige certificeringer og godkendelser: UL, CE, CSA, Desina

Kabelgennemføringer

Mere følsomme anvendelser med høje cyklushastigheder og acceleration, herunder krævende miljømæssige forhold, kræver gennemprøvede og funktionelt pålidelige linearsystemer.

Knækled

Der er ingen beskrivelse for dette produkt på Dansk . Læs beskrivelsen på engelsk eller kontakt virksomheden.

Halogenfrie kabler

chainflex® kabler er yderst fleksible kabler til krævende anvendelser. De er PVC- og halogenfri, og er yderst bestandige over for olie og UV-stråler.

Energikabler

Anvendelser med med høje cyklushastigheder og acceleration, herunder krævende miljømæssige forhold, kræver gennemprøvede og konstant pålidelige systemer - præcis hvad chainflex® kabler kan tilbyde.