Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historie begynder den 15.10.1964 i en dobbeltgarage hos Günter Blase i Köln-Mühlheim. I de første tyve år arbejder igus® som underleverandør til teknisk vanskelige kunststofdele. I 1983 begynder Frank Blase at koncentrere sig om egne produkter - E-Kædesystemer® og glidelejer - samt opbygning af egen salgsorganisation. Fra 1985 til 2014 vokser igus® fra 40 til over 2150 igus®-medarbejdere, fordelt over hele verden. Også i fremtiden investerer vi i ekspansion. Mulighederne er der - takket være moderne materialer!

Kabel & ledninger

chainflex® er kabler som er specielt testet til energikæder. chainflex® kabler fås med de mindste bøjningsradier og med forskellige kappematerialer.

Kunststofhalvfabrikata

iglidur®-materialer til tekniske halvfabrikata fås som runde materialer fra lager eller direkte i maskinklare, brugertilpassede faconer. De er omkostningsbesparende, slidbestandige og har gode fugtabs...

Lineære lejer

Fordelene ved drylin® linearlejer omfatter, at de er: selvsmørende, vedligeholdelsesfri, til brug i meget snavsede omgivelser og kompensation for justeringsfejl.

Kabelkæder

igus® E-KædeSystemer er konstruerede til at føre og beskytte. EnergiKæder eller -kabler er som navlestrenge til moderne maskiner. De reducerer nedbrud og forlænge levetider.

Glasfiberkabel

chainflex® fiberoptiske kabler har en transmissionsrækkevidde på op til 500 m og kan ledningsføres til tilpassede længder. Desuden er de yderst fleksible kabler meget slidbestandige, velegnede til ind...

Styreledninger

chainflex® styrekabler er kabler til de mindste bøjningsradier. En kombination af disse forskellige egenskaber er mulig som skærmede eller uskærmede styrekabler.

Skinnestyringer

drylin® er en produktrække af vedligeholdelsesfri og smørefri linearlejer i fire forskellige hovedkategorier. Ud over vedligeholdelsesfriheden omfatter hovedkendetegnene robusthed og bestandighed over...

Plastic kuglelejer (xiros®)

xiros® polymerkuglelejer er rillede kuglelejer med en enkelt række baseret på DIN 625. I modsætning til metalkuglelejer kan plastkuglelejer klare sig helt uden smøring.

Vedligeholdelsesfrie glidelejer

Med grundlag i resultater fra flere tusind empiriske test kan vi i dag levere pålidelige oplysninger om levetiden for iglidur® glidelejer i næsten alle situationer.

Glidefilm

drylin® R linearlejer med glidefolie er baseret på ekstremt slidstærke polymerer, specielt udviklet til linearteknologi. Dimensionerne er kompatible med standardkuglelejer.