Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM med et bredt udvalg af lokaliserings- og støttebolte

Fastgørelse, justering, stabilisering

De beviser deres værd som forbindelsesproffer, sikkerhedsspecialister eller i en bærende funktion: Montage- og støttestifterne fra BLOHM's omfattende sortiment tilbyder brugeren innovative kvalitetsløsninger til fastgørelse, justering og stabilisering af komponenter.


uanset om det drejer sig om fastgørelse af maskinelementer, stabilisering af motorer eller sikker montering af elektroniske komponenter - de standardiserede monterings- og støttestifter fra BLOHM opfylder de højeste standarder for kvalitet og præcision. Det skyldes først og fremmest, at alle de nødvendige fremstillingsprocesser, som f.eks. drejning og slibning af de hærdede præcisionsdele, er tilgængelige på produktionsstedet i Büchen.



Det resulterer igen i en høj grad af produktionsekspertise og korte gennemløbstider for komponenterne af høj kvalitet. Det siger sig selv, at der også er et særligt fokus på brugen af materialer af høj kvalitet. "Materialevalget er afgørende for funktionaliteten og holdbarheden af lokaliserings- og støtteboltene i de forskellige applikationer," siger Mathias Marbs, salgsrepræsentant hos BLOHM.


"Derfor omfatter vores sortiment bolte af rustfrit stål, varmebehandlet stål og værktøjsstål." Låsebolte sikrer en stabil forbindelse Låsebolte muliggør en sikker, stabil og præcis forbindelse mellem komponenter og bidrager derfor væsentligt til funktionaliteten og integriteten af maskiner, apparater og strukturer. De cylindriske komponenter har normalt et skaft. Bolten kan eventuelt udstyres med et indvendigt gevind på hovedsiden for at etablere forbindelsen med en anden komponent og dermed sikre bolten i den ønskede position. En monteringsflade eller en udvidet støtte kan rumme eller støtte andre komponenter. BLOHM giver kunden et stort antal produktvarianter, der kan tilpasses perfekt til den respektive applikation.



et eksempel fra BLOHM's sortiment af monteringsbolte er fastgørelsesbolte med kuglehoved - et design, der forenkler monteringsprocessen betydeligt. "Kuglebefæstelsen minimerer blokeringseffekten - også kendt som skuffeeffekten - hvis en del, der skal forbindes, er placeret i en vinkel, eller de kræfter, der virker på den, ikke er i boltens akse," forklarer Mathias Marbs.


"Afhængigt af krav og pasform tilbyder BLOHM forskellige modeller med forskellige former for denne variation." Støttebolte - bærer og støtter belastninger Mens lokaliseringsbolten bruges til at forbinde komponenter med hinanden og om nødvendigt til at holde andre komponenter, har støttebolte normalt en bærende eller støttende funktion. Boltene har normalt en cylindrisk form med en aksel i den ene ende og en flad lejeflade i den anden. BLOHMs sortiment omfatter et bredt udvalg af støttebolte.



Afhængigt af designet kaldes de også støttebolte og kan tilpasses den specifikke anvendelse, hvis det er nødvendigt. BLOHM tilbyder også positioneringsfødder i forskellige former. De bruges som understøtninger, stop og trykstykker i inventarkonstruktion samt i maskin- og apparatkonstruktion.

Flere nyheder

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934
MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Fra standarddele til specialløsninger
Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele
BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering