Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM på FMB-messen for underleverandører i Bad Salzuflen fra 8. til 10. november

Fra standarddele til specialløsninger

På FBM 2023 vil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, præsentere sig som en kompetent og alsidig partner inden for maskinteknik. Specialisterne inden for produktion og salg af standard- og præcisionsdele vil præsentere et udvalg af deres omfattende produktportefølje. Et fokus vil være på de individuelle specialløsninger, som BLOHM udvikler og implementerer sammen med kunden på baggrund af den nyeste produktionsteknologi og årtiers ekspertise.



BLOHM vil ikke kun præsentere et stort udvalg af borebøsninger, standard- og driftsdele på FMB, men vil også fremvise sin omfattende ekspertise og muligheder inden for skræddersyet specialproduktion. Med årtiers erfaring i branchen har den Büchen-baserede virksomhed etableret sig på dette område som en troværdig partner til kundetilpassede løsninger. Kunden drager fordel af højtydende produktionsteknologi og et højt kvalificeret team af eksperter. De kundetilpassede løsninger kan være fremstillet af stål eller rustfrit stål og anvendes bl.a. inden for maskinteknik, bilindustrien og luftfartsindustrien.



Individuelle løsninger til kundespecifikke krav

Eksempler påkundetilpassede maskinelementer fra BLOHM omfatter tandhjulsaksler, løbe- og drivspindler samt polygonaksler. Alle disse specialdele er fremstillet af holdbart kvalitetsstål og bliver drejet, hærdet og slebet på produktionsstedet i Büchen i Nordtyskland.



- Tandhjulsaksler kombinerer tandhjul og drivaksel i én komponent. De er lige så kompakte, som de er kraftfulde, og på grund af disse egenskaber er de det foretrukne valg inden for bilindustrien, rumfart og generel maskinteknik til overførsel af høje drejningsmomenter. Samlingen i ét stykke er normalt fremstillet af et enkelt stykke stål.

- Løbe- og drivspindler bruges bl.a. i kølevandspumper til dreje-, fræse- eller slibemaskiner. Takket være sine højtydende maskiner fremstiller BLOHM disse krævende komponenter med den højeste præcision, selv med komplekse geometrier.

- Polygonale aksler har et polygonalt tværsnit, som er baseret på f.eks. en ligesidet trekant eller et kvadrat. På grund af deres høje centreringsnøjagtighed og samtidig stærkt reducerede notch-effekt er polygonale akselforbindelser meget velegnede til overførsel af høje drejningsmomenter og bruges blandt andet i manuelle transmissioner.



Den rigtige borebøsning til de mest forskellige krav

Som specialist i rotationssymmetriske dele fremstiller BLOHM et omfattende udvalg af standardiserede borebøsninger. Som alle BLOHM-produkter er borebøsningerne fremstillet på moderne maskiner og af hærdet, slidstærkt kvalitetsstål. Borebøsninger muliggør præcis borestyring og tilsvarende hurtig og præcis bearbejdning af emner. Afstands- og vinkeltolerancer kan opretholdes præcist. Desuden bruges borebøsninger til fremstilling af spænde- og måleudstyr. BLOHM tilbyder forskellige typer af borebøsninger til forskellige krav. Ud over cylindriske borebøsninger i henhold til DIN 179 omfatter sortimentet også kraveborebøsninger i henhold til DIN 172 samt plug-in-borebøsninger og klembøsninger i henhold til DIN 173.



Mere end 28.000 standard- og driftsdele

Når det drejer sig om standard- og driftsdele som fjederbelastede trykstykker, låse- og kuglelåsestifter eller maskin- og fikseringselementer, er udviklere, designere og produktionsledere kommet til det rette sted hos NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. I den Büchen-baserede virksomheds online shop finder brugeren i alt mere end 28.000 artikler og dermed altid en passende løsning. På FMB i Bad Salzuflen vil BLOHM præsentere et tværsnit af sin omfattende portefølje.



Besøg os fra den 8.-10. november på FMB 2023 i Bad Salzuflen i hal 20, stand C6.

Flere nyheder

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934
MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele
BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM blev officielt certificeret i henhold til den almindeligt anerkendte st...