Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM med stort udvalg af fjederbelastede trykstykker, låse- og kuglelåsestifter

Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion

Det er ofte de små ting, der gør det store billede rigtig godt. Når det drejer sig om fjederbelastede trykstykker, låse- og kuglelåsestifter eller maskin- og fikseringselementer, er udviklere, konstruktører og produktionsledere på den helt rigtige webadresse hos NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. I webshoppen hos specialisterne i standard- og driftsdele finder brugeren i alt mere end 28.000 artikler og dermed altid en skræddersyet løsning.


Med elastiske trykstykker af plast, stål, rustfrit stål, keramik samt forskellige materialekombinationer dækker BLOHM en bred vifte af anvendelsesområder. Plastversionerne er ikke kun lette og billige, men er også meget velegnede til udendørs brug eller til miljøer med høj luftfugtighed på grund af deres korrosionsbestandighed. Hvis der virker større kræfter på trykstykket, eller hvis driftsbetingelserne er barske, og temperaturudsvingene er store, er produkter med en bøsning og/eller kugle af stål den rigtige løsning. Fjederbelastede trykstykker i rustfrit stål kombinerer alle de nævnte fordele: De er korrosions- og temperaturbestandige og samtidig lettere end sammenlignelige stålvarianter. Til applikationer, hvor ikke kun temperatur, men også kemisk resistens er påkrævet, tilbyder BLOHM fjederbelastede trykstykker med en keramisk kugle. Disse er robuste og slidstærke og egner sig derfor også perfekt til applikationer med høje cyklusfrekvenser.


Låse- og kuglelåsebolte

Låsebolte muliggør hurtig og nem justering af bevægelige komponenter. BLOHM tilbyder her brugeren et omfattende produktsortiment af stål, rustfrit stål eller plast med og uden låserille. Takket være det store udvalg af forskellige modeller kan låseboltene bruges inden for alle tænkelige områder, f.eks. til positioneringsopgaver inden for maskinteknik, i monteringsudstyr, i påfyldnings- og emballeringssystemer i fødevareindustrien eller til låsning og låsning inden for køretøjsteknologi.


Hvis to dele eller emner nemt skal forbindes eller fastgøres i processen, kan brugeren træffe det rigtige valg fra en stor portefølje af kuglelåsestifter på BLOHM's hjemmeside. Afhængigt af anvendelsesområdet er der forskellige håndtagsformer og materialer til rådighed. Til barske miljøer og anvendelse med høj kraft kan man f.eks. vælge mellem forskellige kuglelåsestifter med høj forskydningsstyrke. De tilgængelige materialer er plast, trykstøbt zink og rustfrit stål.


Maskin- og fikseringselementer

Udvalget af maskin- og fikseringselementer i BLOHMs online shop omfatter omkring 5.000 produkter. Her finder designeren bl.a. et omfattende udvalg af skruer, møtrikker, skiver, gevindindsatser og justeringsringe. Artiklerne i de ovennævnte kategorier fås i overfladetyperne stål blank (sort), galvaniseret eller bruneret samt rustfrit stål blank. Afhængigt af anvendelsen kan der vælges forskellige styrker.


Hvis beskadigede, fastsiddende eller udrevne gevindhuller skal repareres, finder brugeren det, han leder efter, i sortimentet af gevindindsatse af stål eller rustfrit stål fra BLOHM. Gevindindsatserne er velegnede til en lang række materialer og genopretter funktionaliteten i selv produkter af høj kvalitet på kortest mulig tid.


Kort profil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, grundlagt i 1934 i Slesvig-Holsten, er en anerkendt producent af borebøsninger, drifts- og standarddele samt sofistikerede specialløsninger efter kundetegninger. Som specialist i produktion af rotationssymmetriske dele har BLOHM også stået for den højeste præcision og kvalitet internationalt i over 80 år. Vores portefølje omfatter omkring 28.000 produkter af høj kvalitet, der på grund af deres stabilitet kan modstå store belastninger og også opfylder særlige krav. Det betyder, at vi primært henvender os til partnere inden for handel og industri, som er afhængige af holdbare dele af høj kvalitet. Til produktion af præcisionsdele råder vi over vores egen højtydende og moderne maskinpark. Mulige anvendelsesområder for de forskellige bøsninger og standarddele er maskin- og specialmaskinkonstruktion, anlægs- og formkonstruktion samt værktøjsfremstilling. Vi lægger stor vægt på langsigtede partnerskaber med vores kunder, den højeste kvalitet og levering til tiden. Med fremtiden for øje har vi også i årtier uddannet den næste generation af faglærte.













Flere nyheder

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934
MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Fra standarddele til specialløsninger
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele
BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM blev officielt certificeret i henhold til den almindeligt anerkendte st...