Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Borebøsninger fra BLOHM udvider MISUMI-sortimentet

MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.

MISUMI har i mere end 20 år forsynet sine kunder med maskinkomponenter fra egen produktion og fra andre velkendte virksomheder. komponentspecialistens portefølje er vokset gennem årene og omfatter nu mere end 700 partnerbrands. De fleste af dem med CAD-data til øjeblikkelig download. Senest har MISUMI udvidet sin allerede mangfoldige produktportefølje med DIN-standardiserede borebøsninger fra producenten BLOHM.



BLOHM har fremstillet rotationssymmetriske dele i forskellige udformninger i over 80 år. De anvendes i en lang række applikationer. Borene på en maskine styres præcist af borebøsninger. Det giver brugeren mulighed for at bearbejde emner med høj præcision og nemt overholde afstands- og vinkeltolerancer.



To af disse komponenter er nu også tilgængelige i MISUMI-butikken: De cylindriske borebøsninger i overensstemmelse med DIN 179 kan let presses ind i de tilsvarende holdere og kombineres med DIN 173 plug-in borebøsninger. Den anden tilføjelse er de flangede borebøsninger i henhold til DIN 172, som især er kendetegnet ved deres aksiale låsning, som sikrer, at bøsningen altid forbliver i position, selv under høje belastninger. Begge komponenter fås med en afrundet boring på den ene eller begge sider, afhængigt af kundens behov, og har en lang levetid takket være brugen af hærdet specialstål.



"Med BLOHM har vi fået endnu et stærkt navn til vores online shop. Vi er meget glade for dette partnerskab," opsummerer Dietmar Theisen, Director European Distribution Supplier Development hos MISUMI.

Flere nyheder

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934
Fra standarddele til specialløsninger
Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele
BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM blev officielt certificeret i henhold til den almindeligt anerkendte st...