Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.04.2024 01:04

BLOHM fejrer 90 år med borebøsninger

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934

En rund fødselsdag, en rund ting - BLOHMs borebøsning fylder 90 år og er lige så populær som altid. Industrien tog imod præcisionsproduktet med åbne arme lige fra starten af produktionen i 1934. Siden da har borebøsningen sluttet sig til rækken af talrige andre standard- og driftsdele samt utallige skræddersyede specialløsninger. Siden 2021 har BLOHM bidraget med årtiers ekspertise inden for drejning, hærdning og præcisionsslibning til KIPP Group som en succesrig forretningsenhed.


I NORMTEILWERK ROBERT BLOHMs omskiftelige historie har der altid været én pålidelig konstant - borebøsningen. den blev lanceret i 1934, og den nuværende portefølje omfatter nu mere end 3000 produkttyper. Det, de alle har til fælles, er deres høje kvalitet og præcision ned til µm-området, som er resultatet af årtiers ekspertise, et højt niveau af vertikal integration og en klar forpligtelse til Tyskland som produktionssted.


"Industrien anerkendte tidligt BLOHM-produkternes pålidelighed," siger administrerende direktør Otto Braun, når han ser tilbage på de tidlige dage. "I løbet af meget kort tid voksede virksomheden så hurtigt, at det blev nødvendigt at flytte fra Hamborgs centrum til Bergedorf. i 1957 blev produktionen af borebøsninger outsourcet fra fabrikken i Bergedorf og flyttet til Büchen i Slesvig-Holsten, hvor den stadig ligger i dag."


NORMTEILWERK ROBERT BLOHM fik sit nuværende navn i 1974, da produktionen af borebøsninger blev adskilt fra virksomhedens maskindivision, ikke kun fysisk, men også juridisk, og efterfølgende blev ledet af familien Blohm. i 1999 overtog den entreprenante Blessing-familie virksomheden, indtil BLOHM i 2021 blev en del af KIPP Group, en anden familiedrevet virksomhed med en lang tradition og hovedkvarter i Sulz am Neckar, Baden-Württemberg.


Fælles værdier, fælles mål

"Forbindelsen mellem BLOHM og KIPP passer perfekt, ikke kun på grund af vores produktporteføljer, men også på grund af vores traditioner og værdier," forklarer Otto Braun. "Begge virksomheder står for ansvarlighed, dynamik og fairness - grundlaget for vores succes er en praktiseret virksomhedsfilosofi. Vi lægger vægt på en kundeorienteret tilgang og langsigtede partnerskabsbaserede relationer med vores kunder. Vi står for den højeste kvalitet og leveringssikkerhed, som vi også er værdsat for uden for Tysklands grænser som en selvproducerende systemleverandør."


Kvalitet made in Germany

BLOHMs nuværende serviceudbud omfatter produktion af højpræcisionsborebøsninger og skræddersyede specialløsninger samt et sortiment på omkring 35.000 standard- og driftsdele af høj kvalitet, som løbende udvides. Kunden drager ikke kun fordel af moderne, højtydende maskiner og en høj grad af vertikal integration, men også af de næsten 50 medarbejderes mangeårige erfaring. BLOHM er ideelt positioneret til fremtiden. Ud over den løbende udvikling af yderligere produktinnovationer og uddannelsen af nye specialister er digitaliseringen af salg og produktion også på dagsordenen for uddannelsesvirksomheden. "I løbet af de næste par år vil vi optimere både vores processer og vores portefølje yderligere," opsummerer Otto Braun. "Med kreativitet og innovationskraft vil vi udvikle os til en succesfuld enhed inden for KIPP-koncernen."


Flere nyheder

MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Fra standarddele til specialløsninger
Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele
BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM blev officielt certificeret i henhold til den almindeligt anerkendte st...