Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatisering i perfektion - HERMLE på EMO 2023

Fra 18.09.23 til 23.09.23 udstiller Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG på 560 m2 i hal 12, stand C30, tro mod sit motto - alt fra én kilde - tre fuldt udstyrede automatiseringsløsninger og et fræse-/drejebearbejdningscenter. Alle maskiner viser de teknologiske fordele ved HERMLE-produkter med interessante bearbejdningsoperationer.


Med sine HIGH-PERFORMANCE-LINE- og PERFORMANCE-LINE-bearbejdningscentre har HERMLE AG i årevis været et benchmark i en lang række industrier, der kræver præcise maskiner af høj kvalitet og langvarig nøjagtighed. Manglen på kvalificeret arbejdskraft og også det økonomiske pres for at bruge automatiserede systemer har været støt stigende i de senere år. For eksempel etablerede HERMLE AG tidligt sit eget datterselskab inden for automatisering, HERMLE Systemtechnik GmbH. Med en automatiseringsandel, der siden er vokset til over 50%, var det en meget fremsynet beslutning, som mere end betaler sig i dag. Derfor vil fokus på EMO også være på området automatisering og digitalisering. Her vises tre forskellige tilgange, både til en bred vifte af dele og til pålidelig og økonomisk produktion af komponenter af høj kvalitet.


HERMLE AG afsætter et helt emneområde til udvikling af teknologi. Her besvarer specialister brugernes spørgsmål om nye produktionsteknologier, fræse- og drejecykler, digitale komponenter og specialhardware.

Robotsystemet RS 05-2 tilpasset en C 12 -
til emner på op til 10 kg med samtidig opbevaring af store og enkelte dele i en lang række opbevaringsmoduler.

Robotsystemet RS 1 tilpasset en C 250 - kan fleksibelt gribe, fastspænde og opbevare emner på op til 15 kg og paller på op til 60 kg. Maksimal fleksibilitet med meget høj processikkerhed.

Håndteringssystemet HS flex tilpasset en C 32 -
til emner op til 450 kg (den tunge version op til 1.200 kg), transporterer og opbevarer paller i to lagermoduler.

Fræse-/drejeversionen af C 42 fuldender udstillingslisten og demonstrerer med en spektakulær fræseproces/rotationsbearbejdning fræseprocessen "powerskiving" til indvendig og udvendig fortanding og "grantræsfræsning" til motorkomponenter til rumfart.

Yderligere to Hermle-bearbejdningscentre, model C 32, findes hos vores partnerfirmaer EMUGE-FRANKEN og HEXAGON.


Selvfølgelig må Bulli/T1-showdelen, der blev produceret på den interne udstilling, og som vakte opsigt ved åbent hus i april, ikke mangle på EMO.

Flere nyheder

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Næste stop EMO 2023
gribe, spænde, opbevare og bearbejde – og det døgnet rundt

RS 1 robotsystem med 3 racklagermoduler - tilpasset to HermleC 22 U bearbejdningscentre
RS 1...

Hermles egen automationsløsning til flere maskinmodeller

Med håndteringssystemet HS flex...

17.12.2017 00:00

Ny maskinmodel klar til EMO
Bearbejdningscentret C 650 fra Hermle giver Performance-Line-serien et supplement, der giver den et...