Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Den originale!
Mange siger, at HERMLE bygger de bedste maskiner i verden.

Hos HERMLE handler det om at fræse og opnå fremragende resultater. Og det vil vi gerne sikre med vores arkitektur, vores struktur, vores arbejde, vores tilgang, vores udvikling, vores teknik, vores montage og vores service. Alt, hvad vi opnår, ændrer eller optimerer, gør vores resultater bedre, mere præcise, hurtigere tilgængelige - hverken mere eller mindre.

"fræsning, når det er bedst" - som HERMLE AG's slogan - opsummerer dette meget rammende. Det står for højtydende, meget innovative bearbejdningscentre, der har opnået en førende position nationalt og internationalt. Det står for et vidtforgrenet og tætmasket salgs- og servicenetværk og tilstedeværelsen af mere end 30.000 succesfuldt installerede maskiner på verdensplan.

I sidste ende står det for vores kunders succes, som opnår de bedste resultater med hensyn til præcision og effektivitet ved hjælp af vores produkter.

Men hvad gør "fræsning, når det er bedst" muligt? En konstant tilførsel af nye ideer og den berømte HERMLE-præcision i fremstilling, procesrådgivning og god projektstyring. Med vores ca. 1.400 højt motiverede medarbejdere, som er ansvarlige for alt dette, skaber vi grundlaget. Og vi gør det på et sted, der traditionelt har været hjemsted for finmekanik og værktøjsmaskiner. Alt i alt er det de bedst mulige forudsætninger. Det er grunden til, at vi i dag har en førende position som partner for en lang række nøgleindustrier. Fra store komplekse komponenter til de mindste komponenter inden for det højteknologiske område. Fra medicin til bilracing. Vi viser vejen!