Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Fleksibilitet i kvadratet - RS 1-robotten Til fuldautomatisk håndtering af paller og emner - Automatisering i en sikker proces døgnet rundt

RS 1 robotsystem med 3 racklagermoduler - tilpasset to HermleC 22 U bearbejdningscentre
RS 1 robotsystemet er en komplet kombinationscelle til automatisering af paller og emner. Denne Hermle-innovation leverer en overbevisende blanding af fleksibilitet og produktivitet: Det er muligt at opnå bemærkelsesværdigt lange autonome køretider med racklagringskonceptet, griber- og adapterskiftet sker automatisk, og den fuldt funktionelle indstillingsstation muliggør parallel indstilling af paller og emnebærere under drift. Dette gør RS 1 til den rigtige automatiseringsløsning til mange scenarier. Men det er ikke det hele. Beslutningen:
enkelt- eller dobbeltmaskinsystem. RobotsystemetRS 1 er yderst tilpasningsdygtigt. Det kan bruges med én maskine eller med to maskiner, der er sat i netværk med hinanden for at opnå maksimal ydelse. En overgang fra et til to bearbejdningscentre er også mulig på et senere tidspunkt, ligesom det er muligt at tilføje et tredje rackmodul, et rengøringsanlæg, en målemaskine eller et førerløst transportsystem (DTS).

Med et installationsareal på kun 12 m2 giver robotsystemetRS 1 altid fri adgang til maskinernes arbejdsområde, uanset om der er docket et eller to bearbejdningscentre.

VARIABELT MASKINVALG

Det overordnede RS 1-koncept er kompatibelt med en række Hermle-bearbejdningscentre: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 eller C 42. Det er ligegyldigt, om to identiske eller to forskellige maskiner er forbundet med hinanden i et netværk. For én maskine styres automatiseringen med Hermle Automation Control System (HACS) eller med SOFLEX produktionsstyringssystemet, for to maskiner altid med SOFLEX.

PRODUCERER AUTOMATISK MERE

De NC-styrede langhåndsspændinger og gribere giver mulighed for fuldautomatisk emneudskiftning. Det innovative robotsystem RS 1 øger automatisk produktiviteten gennem samspillet med det individuelle emneforsyningssystem via trinløst justerbare universalstempler. Og her ligger en af de største fordele: Takket være det omfattende udvalg af gribe- og fastspændingsmuligheder passer NC-gribere og automatisk justerbare fastspændingsanordninger til emnerne og eliminerer praktisk talt enhver manuel indgriben.

Tre individuelt valgbare racklagermoduler sikrer en optimal tilrådighedsstillelse af emner. Til paller på op til 398 x 398 mm eller universalstempler i fem varianter til kubiske eller

cylindriske emner - der er plads til alt i lagermodulerne, også til det store udvalg af gribere og spændeanordninger. Endnu et produktivitets-pluspunkt: Selvfølgelig kan maskinerne også betjenes autonomt.

Flere nyheder

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Næste stop EMO 2023

Fra 18.09.23 til 23.09.23 udstiller Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG på...

gribe, spænde, opbevare og bearbejde – og det døgnet rundt
Hermles egen automationsløsning til flere maskinmodeller

Med håndteringssystemet HS flex...

17.12.2017 00:00

Ny maskinmodel klar til EMO
Bearbejdningscentret C 650 fra Hermle giver Performance-Line-serien et supplement, der giver den et...