Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Ændring i ledelsen

Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer

Gregor Langer, som med succes har ledet RK Rose+Krieger GmbH siden 2021 og i denne periode har været i stand til yderligere at udvide virksomhedens succesfulde koncept - at implementere innovative løsninger i tæt kundedialog og at skabe merværdi for kunderne gennem løsningsorienteret rådgivning - forlader virksomheden den 16. juni 2023. Den 1. juni 2023 overdrager han ledelsen af RK og ledelsen af Phoenix Mecano-koncernens Automation Modules-division til Björn Riechers.


"Det er vigtigt for mig at understrege, at dette skridt udelukkende er udløst af private årsager, og at det derfor er meget svært for mig at forlade RK Rose+Krieger og Phoenix Mecano," siger Gregor Langer, som vil tage en ny professionel udfordring op i nærheden af sin hjemby efter at have forladt RK.

Han har været administrerende direktør for RK Rose+Krieger siden juli 2021 og har igangsat mange vigtige ændringer for den strategiske videreudvikling af Automation Modules-forretningsenheden på kort tid. For eksempel har han sammen med teamet udviklet et strategisk målbillede med en stærkere skelnen mellem forretningsmodellerne for komponent- og systemforretningen. I fremtiden skal komponentforretningen vokse stærkere gennem RK-systemforretningen. I forbindelse med implementeringen har han rettet virksomheden stærkere mod fokusområderne intralogistik og emballageteknologi under tilgangen "simplificer og fokuser for at vokse stærkere" og indført en forretningsudviklingsledelse i salget.


"Strategien og den vej, vi har taget for at implementere den, er stadig gyldig og vil fortsat blive implementeret under ledelse af den nye administrerende direktør, Björn Riechers," understreger Gregor Langer. Overdragelsesprocessen til efterfølgeren finder sted i øjeblikket. Björn Riechers har studeret industriteknik (maskinteknik) på Berlins Tekniske Universitet og har stor erfaring som leder og konsulent inden for salg, marketing og ledelse i industrien. Fra 2014 til 2022 var han CEO for LKE Group, en producent af materialehåndteringsløsninger. Før det var han medlem af Group Executive Board hos Hoppecke Group og af det internationale ledelsesteam hos Linde Material Handling, en førende producent af gaffeltrucks og lagerudstyr. Hos RK Rose+Krieger kan Björn Riechers primært bidrage med sin erfaring inden for internationalt samarbejde og systemudvikling og også drive emner som digitalisering, bæredygtighed og ergonomi på arbejdspladsen fremad:

"Målsætningen om at videreudvikle RK Rose+Kriegers succesfulde komponentforretning ved hjælp af løsnings- og systemtilbud stemmer meget godt overens med min store erfaring, og jeg ser frem til konsekvent at fortsætte ad den valgte vej med det fremragende globale team hos RK Rose+Krieger. Som vores DNA er komponenten fortsat en vigtig garant for vores succes. Med løsninger og systemer, der er udviklet og skal udvides yderligere, vil vi med succes fortsætte vores vækststrategi med de globale datterselskaber i Phoenix Mecano Group."

Flere nyheder

Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Nye glideskinner med skræddersyet positionering
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger
SensorBoard - Alternativet til optiske positioneringsmetoder

19.10.2022 01:00