Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Rørforbindelser i rustfrit stål til det slagfaste belastningsområde fra RK Rose+Krieger

Temperatur- og korrosionsbestandig

Til stabil tilslutning af rør er klembare rørforbindelser et billigt og ekstremt fleksibelt alternativ til komplekse interne eller svejsede konstruktioner. RK Rose+Krieger har udviklet Robust Clamps til tunge belastninger og slagfaste anvendelser. Disse rørforbindelser i rustfrit stål med høj styrke er ekstremt modstandsdygtige over for temperatur og korrosion og er specielt designet til dynamiske belastninger.


Klembare rørforbindelser fra RK Rose+Krieger er altid den ideelle løsning, når komponenter skal forbindes på en krafttilpasset og permanent elastisk måde og alligevel være nemme at installere og fjerne. Ud over de lette rørforbindelser i plast og massivt aluminium tilbyder den Minden-baserede producent også Robust Clamps rørforbindelser i rustfrit stål til tunge belastninger og slagfaste anvendelser.



Rørforbindelser i rustfrit stål med høj styrke

De temperatur- og korrosionsbestandige Robust Clamps er særligt stive og forbliver højfaste selv under dynamiske belastninger. Takket være elektrokemisk passivering - rørforbindelserne elektropoleres i et sidste trin - er de mere modstandsdygtige og lettere at rengøre end elementer fremstillet af ubehandlet rustfrit stål. De stabile og pålidelige rørforbindelser er ideelle til krævende, korrosionsbestandige konstruktioner, som dem man finder i udendørs områder, men også til apparat- og anlægsteknik i den kemiske industri. Takket være deres specielle design med glatte konturovergange, lav overfladeruhed, store slidser og blindhulsdesign forhindrer de ophobning af snavs og er derfor også forudbestemt til fødevarerelaterede applikationer.



Høje klemkræfter til tunge belastninger

Robust Clamps rørforbindelsers høje klemkræfter sikrer en pålidelig, elastisk forbindelse, selv under dynamiske belastninger. De udvendige sekskantbolte kan nemt spændes eller løsnes med standardværktøj. Serietyperne flange (FK), vinkel (W), base (FS) og krydsklemme (K) fås i øjeblikket i størrelserne 12 til 40 mm.

Flere nyheder

Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Nye glideskinner med skræddersyet positionering
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Alternativet til optiske positioneringsmetoder

19.10.2022 01:00