Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger betjener en bred vifte af applikationer med sin LD-serie

Robuste elektriske cylindre til indendørs og udendørs brug

Elektriske cylindre kan placeres meget nemt og præcist med høj gentagelsesnøjagtighed. De lineære drev bruges ikke kun i indendørs applikationer, men også i stigende grad i udendørs applikationer. Løsningsudbyderen RK Rose+Krieger har anerkendt denne tendens. Med LD-serien tilbyder de elektriske cylindre, der er velegnede til indendørs og udendørs brug.



RK Rose+Krieger tilbyder et bredt udvalg af elektriske cylindre, fra enkle kortslagscylindre med et meget godt pris/ydelsesforhold til kraftige lineære cylindre. De robuste komponenter i LD-serien er designet til både indendørs industrielle anvendelser og udendørs brug, f.eks. i landbrugssektoren eller til mobile maskiner.



Elektriske cylindre er selvlåsende lineære aktuatorer takket være deres trapezformede spindeldrev. Det betyder, at der ikke skal tilføres energi for at holde den elektriske cylinder i position, når den står stille. En anden fordel ved elektriske cylindre er deres lave vedligeholdelse og lækagefri drift, da de ikke kræver hydraulikvæsker eller trykluft. LD-serien har også mange positive egenskaber. For eksempel er dens cylindre designet med beskyttelsesklasse IP69K (statisk) takket være en særlig tætning. Det betyder, at de også nemt kan rengøres med en højtryksdampstrålerenser. De har også mange elektroniske funktioner. Blandt andet kan deres slaglængde og hastighed justeres. Drevene kan nemt vælges og konfigureres ved hjælp af et onlineværktøj.



LD-serien: Kompakt, robust og kraftfuld

Den elektriske cylinder LD75 er specielt designet til brug under ekstreme forhold, som f.eks. i landbrugsmaskiner, terrængående køretøjer, kommunale maskiner og offshore-applikationer. Omgivelsestemperaturer fra -40 til 85 °C er lige så hårde ved den elektriske cylinder som de stærke vibrationer i en entreprenørmaskine. Takket være den høje beskyttelsesklasse IP69K (statisk) kan huset endda modstå strålen fra en højtryks-/dampvasker uden problemer. LD75 fås til en maksimal træk- og trykkraft på op til 750 N og et maksimalt trinløst slag på op til 130 mm ved kørehastigheder på op til 50 mm/s.



Den lineære aktuator LD1000 er en vedligeholdelsesfri højtydende aktuator af den nyeste generation, som fås i to varianter med beskyttelsesklasse IP69K (statisk). Modelvarianten LD1000C (med controller) har en fuldt integreret, opdaterbar controller i huset og er bl.a. egnet til synkron drift af flere drev. Den identiske LD1000E-model er udstyret med grænsekontakter i stedet for en controller. LD1000 fås med en slaglængde på op til 1.000 mm og en maksimal kraft på 10.000 N ved hastigheder på op til 156 mm/s. Den garanterer sikker brug under kolde og varme forhold mellem -20 og +65 °C.

Flere nyheder

Tre nye drejelige skærmbeslag giver maksimal fleksibilitet og brugervenlighed
Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Nye glideskinner med skræddersyet positionering
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer