Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Systemløsninger til intralogistik fra RK Rose+Krieger

Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer

Ved at bruge optimerede arbejdsplads- og transportsystemer beskytter virksomheder deres medarbejderes sundhed og sparer tid og omkostninger i produktionen. Med et modulsystem på over 50.000 individuelle komponenter tilbyder RK Rose+Krieger det ideelle grundlag for skræddersyede systemløsninger inden for intralogistik til perfekte interne materialestrømme. Interesserede fagbesøgende kan finde ud af mere om den Minden-baserede producents brede udvalg af løsninger på LogiMAT 2024 i Stuttgart.

Intralogistik er en nøglefaktor for en virksomheds økonomiske succes. Det gør det endnu vigtigere, at arbejdsstationer og transportsystemer er optimalt skræddersyet til den respektive anvendelse. RK Rose+Kriegers brede produktportefølje muliggør sofistikerede systemløsninger, som kan optimere det interne materialeflow. Komponenterne er perfekt afstemt, og serierne er kompatible med hinanden.

Skræddersyede transportvogne og mobile opbevaringssystemer

En lang række komponenter og værktøjer skal opbevares og transporteres til det interne materialeflow. Derfor er materialevogne og opbevaringssystemer, der er perfekt tilpasset til den respektive opgave, en forudsætning for en problemfri produktion. Med det modulære produktsystem fra RK Rose+Krieger kan individuelle transportvogne og opbevaringssystemer fremstilles for at optimere materialeflowet. Disse kan tilpasses, udvides eller helt omdannes til nye systemer efter behov.


Opgavespecifikke monteringsarbejdsstationssystemer

Kravene til industrielle monteringsarbejdsstationer er lige så individuelle som de produkter, der fremstilles på dem. De skal ikke kun aflaste medarbejderne for fysisk anstrengende eller monotone opgaver, men også bidrage til en sikker og fejlfri gennemførelse af arbejdsprocesserne. Ofte er det endda nødvendigt at integrere dem i den digitale arbejdsverden. Derudover skal montagesikkerheden også garanteres i tilfælde af medarbejderskift - en afgørende faktor, især med hensyn til kvalitetssikring. LEAN-tilgange og understøttende hjælpesystemer spiller en vigtig rolle her. Med løsningerne fra RK Rose+Krieger kan opgavespecifikke monteringsarbejdsstationer konfigureres klar til brug, fra enkle standardarbejdsborde til (delvist) automatiserede højteknologiske arbejdsstationer med robotstøtte og optiske hjælpesystemer.


LogiMAT messe

RK Rose+Krieger udstiller på LogiMAT for første gang i år. Fra den 19. til den 21. marts kan interesserede fagbesøgende finde ud af mere om den Minden-baserede producents systemløsninger på den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring. På messecentret i Stuttgart præsenterer totalleverandøren sin omfattende produktportefølje til det interne vareflow i hal 1 Gallery, stand 1GA81.




Flere nyheder

Nye glideskinner med skræddersyet positionering
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Alternativet til optiske positioneringsmetoder

19.10.2022 01:00