Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger supplerer RK-monitormonteringssystemet

Tre nye drejelige skærmbeslag giver maksimal fleksibilitet og brugervenlighed

Skærme, touchpaneler, display- og betjeningshuse er uundværlige elementer i alle dele af industrien og i mobile maskiner. De skal ikke kun kunne placeres fleksibelt, de skal også kunne monteres sikkert - og på en lang række forskellige steder. RK Rose+Krieger udvider derfor sit system af RK-monitorbeslag til tilslutning til runde eller firkantede rørsystemer med tre nye drejelige modeller til montering på flade overflader.



Som med det eksisterende sortiment giver de nye monitorbeslag omfattende fleksibilitet med hensyn til tilslutningsdimensionerne for slutenhederne. Monitorer, betjeningshuse osv. tilsluttes via universelle tilslutningshuller, huller med indvendigt gevind eller eventuelt via RK-tilslutningsplader i overensstemmelse med VESA-standard 50/75/100. Ud over sikker fastgørelse på flade overflader har alle tre monitorholdere en belastningskapacitet på 10 kg statisk eller 3 kg dynamisk. Anvendelsesområderne for de tre nye modeller spænder fra industrielle arbejdsstationer og skærme på transportbånd til industritrucks osv.



Skærmbeslag Konsol

Skærmbeslaget Konsol har en firkantet overflademontering med fire tilslutningshuller. Den kan drejes 180° med 15° indgreb via et drejepunkt på overflademonteringssiden. På enhedens tilslutningsside har den en kuglejustering, der gør det muligt at dreje 60° i alle retninger samt at rotere frit. Når den er placeret, kan både kuglejusteringen og drejepunktet fastgøres uden brug af værktøj ved hjælp af et spændehåndtag eller et stjernegreb. Låsemekanismen sikrer, at den enhed, der er fastgjort til monitorholderen, forbliver sikkert på plads, selv under dynamiske belastninger forårsaget af svingninger, vibrationer, stød osv. som dem, der forekommer på maskiner eller i marken, låsemekanismen sikrer, at den enhed, der er fastgjort til monitorbeslaget, forbliver sikkert i position, selv under dynamiske belastninger, som dem, der opstår på maskiner, eller mens en mobil maskine er i bevægelse.



Monitorbeslag med dobbeltkugle

Monitorbeslaget med dobbeltkugle har en kuglejustering på begge sider med 60° drejning i alle retninger og fri rotation. Hver kuglejustering kan fastgøres sikkert uden brug af værktøj ved hjælp af et spændehåndtag. Kuglejusteringen på begge sider giver stor fleksibilitet, når de tilsluttede enheder skal placeres. Med monitorholderen med dobbeltkugle tilbyder RK Rose+Krieger et alternativ til etablerede serier på markedet.



Monitorholder med dobbeltkugle drejelig

Den tredje variant har et 180° drejepunkt med en 15° låsning i midten i forhold til monitorholderen med dobbeltkugle. Også her kan positionen fastgøres sikkert ved hjælp af spændehåndtagene eller stjernegrebet. Med drejepunktet i midten og de dobbelte kugler på begge sider giver dette monitorbeslag maksimal fleksibilitet til at justere de monterede enheder.

Flere nyheder

Robuste elektriske cylindre til indendørs og udendørs brug
Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Nye glideskinner med skræddersyet positionering
Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer