Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf tilføjer digital dokumentation til det tilsluttede elektroniske pipettesystem

Pipette Manager fungerer som et trådløst kontrolpanel for Eppendorfs tilsluttede elektroniske pipetter, der tilføjer nye funktioner og revolutionerer hastigheden og reproducerbarheden af håndholdt pipettering.

Med dette innovative system kan forskere nemt justere tilsluttede pipettetilstande, indstillinger og mængder via et stort touch-display.

Systemets Liquid Manager-funktion tilbyder foruddefinerede pipetteindstillinger og tekniktips til en række væsker, hvilket sikrer konsistente og præcise resultater i flere applikationer. Brugerne kan også definere deres egne væsketyper med tilhørende pipetteindstillinger.

Funktionen Pipetting Records tilbyder en løsning til korrekt dokumentation af pipetteringsarbejdsgange og giver brugerne mulighed for automatisk at registrere aktiviteter og eksportere optagelser som en PDF-fil via USB.

Pipette Manager, der tidligere blev introduceret som VisioNize® pipette manager i Europa, USA og Canada, er blevet omdøbt for at adskille den fra andre digitale tilbud fra Eppendorf, såsom VisioNize® Lab Suite.

Eppendorf er dedikeret til løbende forbedringer og har tilføjet den nye Pipetting Records-funktion som en gratis softwareopdatering til eksisterende kunder i Europa, USA og Canada. Produktet er nu også tilgængeligt for første gang i Asien og Latinamerika.

Med integrationen af Move It®-pipetter i 2022 er Pipette Manager nu kompatibel med alle Eppendorf Xplorer® (plus)-pipetter og indeholder flere andre funktioner, der er designet til at hjælpe forskere med at administrere deres pipetteflåde og samarbejde på en nem måde. Dette vigtige, brugervenlige værktøj er et must-have for ethvert laboratorium, der ønsker at fremskynde og forbedre effektiviteten og reproducerbarheden af deres pipetteringsarbejdsgange.

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...