Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Eppendorf introducerer den første mikrocentrifuge med kulbrintekøling

Den førende life science-virksomhed Eppendorf introducerede Centrifuge 5427 R - den første mikrocentrifuge fra Eppendorf med kulbrintekøling, der bidrager til et endnu mere bæredygtigt laboratoriemiljø. Med dette tilbud kan kunderne nu udføre forskellige molekylær- og cellebiologiske applikationer ved hjælp af en køleenhed, der indeholder et naturligt kølemiddel med et GWP på næsten nul. For at beskytte dine prøver - og planeten.

Naturlige kølemidler som R290 (propan) har et tilsvarende lavt globalt opvarmningspotentiale (GWP) som CO2 (<3), mens konventionelle kølemidler som R134a har et GWP på 1430 og dermed har en uforholdsmæssigt større indvirkning på den globale opvarmning, når de frigives i miljøet.

Certificeringen af Centrifuge 5427 R med ACT-mærket gør det endnu nemmere for kunderne at vælge et mere bæredygtigt produkt, da dette mærke giver klare, af tredjepart verificerede oplysninger om dets miljøpåvirkning (f.eks. fremstilling, energi- og vandforbrug samt emballage og produktets udtjente levetid).

Den nye Centrifuge 5427 R scorer dog ikke kun med sin pålidelige propankøling: På grund af det kompakte fodaftryk og den dobbeltrækkende rotor FA-45-48-11 til op til 48 x 1,5/2 mL rør er den den optimale løsning til laboratorier med en høj prøvegennemstrømning. På grund af det store rotorudvalg er det også et godt valg til områder, hvor mange brugere deler instrumentet: De ni rotormuligheder, der består af rotorer med fast vinkel og svingspandrotorer, dækker en lang række anvendelser inden for molekylær- og cellebiologi.

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...